Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet valaha helyes pasim, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaha helyes pasim, ha a testem nagyon szép, viszont az arcom csúnya?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy magyarul létezik kifejezés a jelenségre, angolul butterface.

A testem miatt így is felfigyelnek rám, de kizárólag alkalmi szex céljából. Így már sikerült lefeküdni helyes pasival, de komoly párkapcsolatra nem tartanak elég jónak...

Mit tehetek ez ellen? Sajnos az a helyzet, hogy kizárólag helyes pasit akarok.

Már arcplasztikában is kezdek gondolkodni.

2016. jún. 25. 14:16
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, a ronda fejeddel neked is csak arra lesz esélyed, hogy álmaid pasija beléd ürítsen :)
2016. jún. 25. 15:47
 32/55 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,te egy borzalmasan primitív és rosszindulatú,frusztrált ember vagy.100%-ig biztos vagyok benne,hogy nem az arcod miatt nem akarnak veled járni,hanem a kibírhatatlan személyiséged állhat a dolog mögött.
2016. jún. 25. 15:51
 33/55 anonim ***** válasza:

Hát kinek -ki a helyes. Ez már ízlés kérdése. Én pl nőként Daario Naharis-t nem tartom helyes pasinak.

Egyébként simán lehet helyes pasid, lehetsz válogatós, csak kitartónak kell lenni.

2016. jún. 25. 16:08
 34/55 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem pont azért van itt ennyi szingli, mert a külsőségek irányítanak... akik ezek miatt buknak kapcsolatot, azok panaszkodnak leginkább, persze nyilván nem mindenki. Dee ha a sorok közé nézel, a nem kifejezetten szép adottságú emberek, csak szeretnének kapcsolatban élni, mert vagy sosem volt kapcsolatuk, vagy pedig csak használták őket, mint ahogy téged is... Ez nem álom, valóság, nézz tükörbe, vagy olvasd vissza miket írtál.
2016. jún. 25. 16:17
 35/55 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező!

Arcodon változtatni nem fogsz tudni, ha nincs pár százezer forintod csak erre.

Egy kérdés feléd:

Én személy szerint túlsúlyos vagyok, nem kövér, végtagjaim, hasam "vastagabb" de nem a "lógós" túlsúly, így kellenék neked (persze ismerkedés után) párkapcsolatra?

-Ha igen: Gratulálok, nem vagy felszínes és te is fogsz ilyen embert találni magad mellé, aki nem csak a külsődét szeret.

-Ha nem: Akkor te miért csak a külsőt nézed, ha neked is van (az arcoddal) problémád?

2016. jún. 25. 16:37
 36/55 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem a kérdező pasi, vagy ha nem az akkor még rosszabb...

Nincs is annál visszataszítóbb, ha egy lány ronda a belsője.

Én sem mondom azt, hogy egy Adriana Lima fejű vagyok, de viszonylag jó alkatom van (bár kinek mi? 158 centivel és 45 kilóval), és a nem épp tökéletes orromat (enyhén hullámos) kompenzálja a stílusom.

Hiába fogsz meg egy pasit a testeddel vagy a fejeddel, ha nem vagy elviselhető, akkor hamar dobni fog.

2016. jún. 25. 16:40
 37/55 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu a kerdes nem letezik hogy ilyen sotet no el
2016. jún. 25. 16:43
 38/55 anonim ***** válasza:
Kérdező, pasi vagy?
2016. jún. 25. 16:52
 39/55 anonim ***** válasza:
Kép van?
2016. jún. 25. 17:19
 40/55 A kérdező kommentje:

Csak abban az esetben van, ha előbb te küldesz.

Ha helyes pasi vagy, folytathajuk a beszélgetést.

2016. jún. 25. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!