Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha helyes pasim, ha a testem nagyon szép, viszont az arcom csúnya?
Nem tudom, hogy magyarul létezik kifejezés a jelenségre, angolul butterface.
A testem miatt így is felfigyelnek rám, de kizárólag alkalmi szex céljából. Így már sikerült lefeküdni helyes pasival, de komoly párkapcsolatra nem tartanak elég jónak...
Mit tehetek ez ellen? Sajnos az a helyzet, hogy kizárólag helyes pasit akarok.
Már arcplasztikában is kezdek gondolkodni.
Hát kinek -ki a helyes. Ez már ízlés kérdése. Én pl nőként Daario Naharis-t nem tartom helyes pasinak.
Egyébként simán lehet helyes pasid, lehetsz válogatós, csak kitartónak kell lenni.
Kedves kérdező!
Arcodon változtatni nem fogsz tudni, ha nincs pár százezer forintod csak erre.
Egy kérdés feléd:
Én személy szerint túlsúlyos vagyok, nem kövér, végtagjaim, hasam "vastagabb" de nem a "lógós" túlsúly, így kellenék neked (persze ismerkedés után) párkapcsolatra?
-Ha igen: Gratulálok, nem vagy felszínes és te is fogsz ilyen embert találni magad mellé, aki nem csak a külsődét szeret.
-Ha nem: Akkor te miért csak a külsőt nézed, ha neked is van (az arcoddal) problémád?
Szerintem a kérdező pasi, vagy ha nem az akkor még rosszabb...
Nincs is annál visszataszítóbb, ha egy lány ronda a belsője.
Én sem mondom azt, hogy egy Adriana Lima fejű vagyok, de viszonylag jó alkatom van (bár kinek mi? 158 centivel és 45 kilóval), és a nem épp tökéletes orromat (enyhén hullámos) kompenzálja a stílusom.
Hiába fogsz meg egy pasit a testeddel vagy a fejeddel, ha nem vagy elviselhető, akkor hamar dobni fog.
Csak abban az esetben van, ha előbb te küldesz.
Ha helyes pasi vagy, folytathajuk a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!