Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha helyes pasim, ha a testem nagyon szép, viszont az arcom csúnya?
Nem tudom, hogy magyarul létezik kifejezés a jelenségre, angolul butterface.
A testem miatt így is felfigyelnek rám, de kizárólag alkalmi szex céljából. Így már sikerült lefeküdni helyes pasival, de komoly párkapcsolatra nem tartanak elég jónak...
Mit tehetek ez ellen? Sajnos az a helyzet, hogy kizárólag helyes pasit akarok.
Már arcplasztikában is kezdek gondolkodni.
Ebből nekem nem derült ki, hogy milyen az arcod. A butterface abból jött, hogy "but her face", tehát nem egy konkrét fajta arctípust jelöl..
Úgyhogy küldhetnél képet, mert érdekel. Az arcplasztika egyébként nem hülyeség, de nem szabad túlzásba sem vinni.
"Az arcplasztika egyébként nem hülyeség, de nem szabad túlzásba sem vinni."
Az arcplasztika pont ezért hülyeség. A "csúnya az arcom" típusú emberek kb 95%-nak semmi baja az arcával, az testképükkel van gond.
Pont ezért viszik túlzásba a plasztikát is, mert bármit csinálnak magukkal, a tükörbe nézve még mindig csúnyának látják magukat, mivel a probléma pszichológiai és nem testi eredetű (kb ugyanaz, mint az anorexiás, aki még 40 kilósan is kövérnek látja magát)
Akkor mégis mivel.
Inkább hanyagoljuk ezeket a kisugárzás meg belső szépségről szóló maszlagokat.
A megnyerő külsőt semmi sem kompenzálhatja.
"Így már sikerült lefeküdni helyes pasival, de komoly párkapcsolatra nem tartanak elég jónak... "
Ha te magad annyira tartod, hogy szexuális tárgyként használhatnak, akkor ne is számíts ennél többre. Valószínűleg eleve olyan férfiakkal volt dolgod, akik CSAK szexet akarnak, függetlenül a külsődtől. Azt pedig, hogy kapcsolatot kivel szeretnének a férfiak, sokkal inkább a nő személyisége határozza meg, nem a külseje. A "dugásra jó, de nem járnék vele" attitűd leginkább azokkal a lányokkal szemben érvényesül, akiknek a személyisége taszító.
"A megnyerő külsőt semmi sem kompenzálja".
Hát, nálad cicám nincs is mivel kompenzálni
# 16/16
Ez a személyiség duma mekkora egy képmutató, ordas baromság. Egy szórakozóhelyen, strandon vagy bárhol, soha nem tudsz vonzalmat ébreszteni senkiben.
Jó a személyiséged?...Elismerem, ha megfelelő külső társul hozzá, akkor szuper. De nélküle értékelhetetlen.
Azért van ezen az oldalon is annyi megkeseredett szingli... Mert a jó belső és a személyiség ellensúlyozni tudta a ronda külsőt...
Persze... Álomvilágban éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!