Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért ír 10 lányból csak 6 vissza mert el vagyok hízva, ennyire nem számít mit írok ki?
Figyelt kérdés
Tök jó adatlapot írok de nem képesek vissza írni, ok kövér vagyok de azért elég szomorú hogy csak 6 ember ír vissza 10 ből2016. jún. 24. 14:08
1/12 anonim válasza:
10-ből "csak" 6? Na elmész ám a ...
2/12 A kérdező kommentje:
1. Igen sajnos csak ennyi. Ok nem vagyok jó pasi de igenis érzelmes szívhez szóló adatlapom van és frappáns vicces érzelmes kezdő levelet fogalmaztam meg. Azt hittem egy max kettő nem fog vissza írni
2016. jún. 24. 14:14
3/12 anonim válasza:
10-ből 6? Álompasi vagy, csak mondom...
4/12 anonim válasza:
Szerintem a 6 elég szép szám, sokak vannak, akiknek senki, vagy csak 1 ember ír vissza.
5/12 anonim válasza:
Ha 10-ből 6-an visszaírnak, az egy kifejezetten jó arány. Inkább örülnöd kéne neki!!
6/12 A kérdező kommentje:
Igen ilyen jó lenne?
2016. jún. 24. 14:32
7/12 anonim válasza:
Sokan annak örülnek, ha legalább egy visszaír.
8/12 A kérdező kommentje:
Ennyire rossz a helyzet?
2016. jún. 24. 14:49
9/12 anonim válasza:
Hát ja... de amúgy mit írnak? Mert azért az se mindegy :DDD
10/12 anonim válasza:
A másik 4-nek meg kevés a szabadideje, vagy korlátozzák a netet a munkahelyen/iskolában, és nem lóg állandóan a társkeresőn. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!