Ha hagyományos társkeresőn átlagban 15 lányból akikre ráírok,1-gyel jutok el a szexig, az jó aránynak számít?
Ha az az egy jól is néz ki akkor miért ne.
Napi szinten rá lehet írni 15 re....
Igen, teljesen rendben vannak. Nem dagadtak és a legtöbb férfi inkább szépnek, mint csúnyának mondaná őket. Nem szupermodellek persze, de a legtöbb férfi teljesen simán elfogadná őket barátnőnek.
Nem tudok ráírni napi 15-re, mert nem fővárosi vagyok, hanem egy vidéki nagyvárosban lakom tizedannyi lakossággal. Alapból ha 10 lány felmegy egy nap arra a társkeresőre a városból ahol lakom. 15-re inkább egy héten szoktam ráírni. Ráadásul 21 éves vagyok, tehát nem ismerkedem túl széles rétegekben, csak a 18-21 éves lányok között.
Akkor 1-2 hetente összejön az akció.
Ezzel mi lenne a baj?:D Jó arány:D
4:
Az idősebb barátaim azt mondják hogy az idősebb lányok (21-30) is ugyanolyan alkalmatlanok tartós kapcsolatra, mint a fiatalabbak.
Maximum azért van hogy közülük többen hajlanak a tartós kapcsolatok felé, mert ők még tisztában vannak vele, hogy a nők biológiai órája gyorsabban ketyeg, mint a férfiaknak. Egy férfinak lehet 35-40 évesen is gyereke, de egy nőnek érdemes inkább 30 alatt.
Több azért nem jöhetne össze, mert ilyen a valóság. Ha a valóságban odamegyek 15 lányhoz, akkor is kb. hasonló az arány. A lányok sosem fekszenek össze mindenkivel, csak aki tetszik nekik. Abban kell jobbá válni, hogy minél több lánynak tetssz és akkor tényleg ki lehet használni a fiatal lányok könnyűvérűségét. De csak úgy bárki nem fekhet le minden 18-21 éves lánnyal mondjuk. Ahhoz le is kell tenni valamit az asztalra.
7: Nullával, mert nullával akarok. 15-18 éves korom között volt két tartós kapcsolatom (több mint 1 éves hosszúságúak) és belátható időn belül nem látom hogy megint akarnék ilyeneket. Ne vetísd rá másokra azt feltétlenül, amit te magad is akarsz. Bűn ha valaki nem szerelmes éppen? Szerinted a szerelmet erőltetni kéne akkor is, ha nincs meg?
8:
Itt is küldök nektek képet szívesen, mert nem hiszem hogy valaha bárki is meglátná, aki ráismer.
Szóval ha te felmész társkeresőre, akkor ott nem találsz jó csajokat? Szerintem de, lehet találni, nem csak csúnyákat és nem csak dagadtakat.
Voltál már valaha egyáltalán társkeresőn? Vagy a semmiből beszéled, hogy a jó csajok ott nincsenek?
A csajokespasik.hu nevű társkeresőn vagyok fent. Ha megnézed, tele van nagyon jó csajokkal alapból.
Itt a 4 lány képe, akikkel lefeküdtem az oldalon keresztül ismerkedve az utóbbi fél évben:
Az alap kérdésemet meg senki ne felejtse el könyörgöm. Azért, mert arra kértem a választ eredetileg tőletek. Nem dicsekedni akarok, hanem kérdezni tőletek normálisan, faszom. Jónak számít az, ha 15 lányból, akire ráírok 1 csajjal le is tudok feküdni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!