Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha hagyományos társkeresőn...

Ha hagyományos társkeresőn átlagban 15 lányból akikre ráírok,1-gyel jutok el a szexig, az jó aránynak számít?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 07:24
1 2
 11/18 anonim válasza:
Melyik az a társkereső ahol így lehet össze szedni a csajokat? Én is kis városban lakom de nem jön össze semmi.
2015. febr. 23. 08:58
 12/18 A kérdező kommentje:
csajokespasik.hu ahogy írtam az előbb
2015. febr. 23. 09:02
 13/18 anonim válasza:

Az internet és a photoshop világában te sem gondolod komolyan, hogy bármennyire is mérvadó lehet, hogy kiről milyen kép van fenn egy társkeresőn::))

Továbbra is fenntartom, hogy a "jó csajok" nem ismerkednek társkeresőn.

Hát, a kislányok átlagosak, meg gondolom egyikük sem matematikaprofesszor.

Valami biztos lehet ettől függetlenül benned, hogy szétteszik.

Na dobj egy képet magadról is:)) Jöhet privátban is, de egészalakos legyen:)

2015. febr. 23. 09:07
 14/18 A kérdező kommentje:

13:

Te nem is lány vagy, hanem valami beteg ember. Sajnálom, de inkább megszakítom az egész kérdéssort és a rá adott válaszokat. Ezután nem fogom ezt a kérdést nézni.

Egyrészt lány vagy, akire állandóan esélyesen ráhajtanak, így nem is tudod milyen férfiként az, amikor neked kell a nők tömegével szembenézni, akikkel le akarsz feküdni és a többségüktől fogadni az elutasításokat.

Másrészt nem vagy senkim és most látom csak, hogy itt nem a minél objektívebb és a kérdezőnek segítő válaszadás a cél, hanem a kérdező egójának, önbizalmának lehúzása? A 4-ből 4 lány egyetemista volt mind.

Ráadásul úgy írsz arról, hogy a "jó csajok nem ismerkednek társkeresőn", hogy fel sem mész arra sem amit én mondok, hogy megnézd ott milyen csajok ismerkednének. Sajnos pont ezt mondom, hogy a bizonyítékok és tapasztalatok megszerzése utáni tanulság levonás helyett csak a saját fejedből lévő dolgok alapján indulsz ki.

Lányként nem tudod megmondani hogy melyik lányt basznád meg, vagy melyik lány kellene komoly kapcsolatra.

Hibát követtem el, hogy kiírtam ide a kérdést. Esélyesen csak lányok (akiknek csajozással kapcsolatban férfiként sosem szabad meghallgatni a véleményét), vagy csajozásban, nőknél általában sikertelen férfiak fognak itt válaszolni.

Inkább keresek a való életemben nőknél sikeres férfit és akkor már őt kérdezem meg. Ahogy mondtam, ezt a kérdést többé nem fogom olvasni, úgyhogy ha erre reagáltok most, arra sem fog részemről soha válasz érkezni. Kösz az eddigi válaszokat!

2015. febr. 23. 09:20
 15/18 anonim válasza:

Bocsi, ha kicsit az egódba gázoltam, nem ez volt a célom:)

Elfogadom, hogy te a mennyiségre és nem a minőségre mész...:)

2015. febr. 23. 09:27
 16/18 anonim ***** válasza:

6 évig voltam társkeresőn, ez alatt kb 1000 egyedi levelet küldtem el. Volt belőle 2 randim, semmi több.

Jó aránynak számít?

2015. febr. 23. 15:04
 17/18 anonim válasza:

Az a baj, hogy a társkeresőn általában azok vannak fent, akik a való életben sikertelenek az ismerkedésben, párkeresésben.

Mert, ha nem így lenne, akkor nyilván nem a társkeresőn keresnének kapcsolatot.

Viszont, ha a való életben sikertelen, akkor egy társkeresőn miért kellene sikeresebbnek lennie?

2015. febr. 23. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a szexre kellene hajtani. A társ nem arra való. Egyébként az arányod elég rossz!! Nekem 3:1 sikerült eljutnom a szexig. Nem nagyképűség de lehet azért mert hasonlítok Brad Pittre...:-) De a csajok se hülyék, ha látják régóta regiztem nem írnak, nem válaszolnak a leveleimre. Úgyhogy néha pihentesd a profilod, szedd le magad és a képeid. Tegyél fel öltönyös, vagány képeket magadról. És találj ki baromi nagy hülyeséget magadról és éld bele magad, -ők is ezt teszik egyébként-. Ez jótanács.
2015. márc. 1. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!