Lányok! Mit lehet írni egy társkeresőn nektek amire
választ is kapok?
Figyelt kérdés
Nem szexkapcsolatot keresek hanem egy olyan lányt akivel jól ki lehet jönni...
Ezt szoktam írni általában:
Szia :-)
Láttam a képeid és szimpatikusnak tűnsz, ha van kedved beszélgetni írj :-)
Erre általában senki nem válaszol. Priviben küldök képet magamról, ha valakit érdekel
2015. febr. 15. 20:53
1/7 anonim válasza:
Szia! Van munkám, kocsim, lakásom és egyik sem a banké! tolongani fognak...
2015. febr. 15. 20:55
2/7 anonim válasza:
Az a baj hogy nagyon sokan ezt írják,erre nem is fogsz választ kapni.Valami vicces,frappáns dolog kell.Bár ha a fotód nem jön be nekik,akkor lényegtelen mit írsz.
2015. febr. 15. 20:55
3/7 anonim válasza:
amióta mindenk netezik, szar így a társkeresés mert egy lányra jutt kb 30 fiú úgy meg hát elég nehéz a helyzet és legtöbbszőr vissza se ír senki vagy gyorsan le fognak rázni
2015. febr. 15. 20:56
4/7 anonim válasza:
Tölts fel félmeztelen, tükörben pózolós képeket (tök mindegy, hogy magadról készítetted-e őket, vagy a netről összelopkodtad), a lényeg, hogy jó pasi szerepeljen rajtuk, légy kicsit arrogáns a bemutatkozásodban, és ők fognak neked írni. Sajnos az ilyen "jófiús" szövegek ott sem nagyon jönnek be.
2015. febr. 15. 20:57
5/7 anonim válasza:
Nincs tuti recept, mivel sokan inaktívak, csak egónövelés miatt regisztráltak, vagy nem akarnak válaszolni a bunkóságukból és/vagy a korábbi rossz tapasztalatukból kifolyólag.
2015. febr. 15. 21:06
6/7 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg kevesebb szmájlival. Mondjuk nullával. Elég gyerekesen hat. Ne beszélgetni, hanem ismerkedni akarjál.
Persze itt még komoly tényező a kinézeted, illetve az, hogy milyen lányokra írsz rá.
Javaslom próbálkozz elsősorban nálad fiatalabbaknál.
Amikor társkeresőn fent voltam nekem elég sok válasz jött. Konkrétan kezdett kezelhetetlenné válni. :)
28F
2015. febr. 15. 21:06
7/7 anonim válasza:
# 1/6
és a csaj következő kérdése az lesz: mennyit keresel? milyen autó? mekkora lakás és hol van?
:D manapság már nem elég egy állás, lakás és autó! több kell!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!