Lányok ha egy férfi társkeresőn azt írná magáról hogy 190 cm, de találkozáskor kiderülne hogy 197 cm, akkor onnantól nem lenne esélye?
Figyelt kérdés
Félek túl magas vagyok és a 170 vagy 165 cm alatti lányoknál nincs esélyem, ha csak a számokat látják.2015. febr. 12. 16:45
1/11 anonim válasza:
Rs szerinted eloben lemer centivel vagy mi?
2/11 anonim válasza:
Találkozáskor szerintem nem szembetűnő, hogy 190 vagy 197 cm.
3/11 opened paradise válasza:
7 centi csak a gatyádban lenne vízválasztó.
4/11 anonim válasza:
Viccelsz, a pasiknál nekem különösen bejön, ha ilyen magas.:)
5/11 anonim válasza:
az igazat írd magadról! és ne félj, sok csajnak bejönnek a magas pasik :)
6/11 anonim válasza:
Azzal semmi bajom se lenne, hogy magas vagy, de az, hogy hazudsz nem lenne szimpatikus lépés.
7/11 anonim válasza:
Imádom a magas pasikat pedig csak 168 cm vagyok :D de minden álmom egy jóó magas pasi
8/11 anonim válasza:
160 centi vagyok, a párom kicsivel 190 fölött. Ezen nem múlt, de ha hazudna, az kicsit nehezebb ügy...
Szerintem a legtöbb lány szereti a magas pasikat, a hazudósakat viszont senki. Szóval szerintem írd az igazat!
9/11 anonim válasza:
Éppen ellenkezőleg.
Ha már 180+ magas vagy, akkor a lányok jelentős részénél esélyes vagy, mert a lányok szeretik a magas fiúkat.
10/11 anonim válasza:
jaj istenem, ez de hülyeség. 165 cm vagyok, a barátom 198. soha nem volt semmi bajom a magasságával, sőt, az volt a legelső amire felfigyeltem. ha hazudsz már az elején (bármiről) azzal csak elrontod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!