Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintem a meleg fiúknak a...

Szerintem a meleg fiúknak a kisebbik hányada van fennt valamilyen társkeresőn. A többségük akkor hol talál magának partnert? (Ha lehet nem elhülyülős választ kérnék. )

Figyelt kérdés

2014. okt. 4. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Csak 1-2 partnerük van, akire véletlenszerűen akadnak rá.

Koliban egy kolitárs. Suliban egy osztálytárs. Edzésről egy edzőtárs. Valamelyik veszi a bátorságot és kezdeményez. Ez bejön a másiknak is. És utána évekig csak egymást kúrják.

2014. okt. 4. 15:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha statisztikát csinálnának arról, hogy ki milyen meleg társkeresőn van, szerinted ki vallaná be? Szóval elég nehéz megsaccolni, hogy mekkora részét teszi ki a meleg közösségnek a társkeresős melegek csoportja. Partnert sok helyen lehet találni, vannak külön bárok meg placcok, amik ugyan névleg uniszexek, de a falak között valahogy mindig tesztoszteron többlet van. Ide is sokan írnak ki ismerkedős kérdést, vannak külön fórumok, ahol ilyen emberek beszélgetnek. De a legnagyobb részük nem is keres magának partnert, inkább marad a fantáziálásnál, mert a mi társadalmunk olyan végtelenül fejlett és intellektuális, hogy a lakosság többsége szerint összeomlana a világ, aztán rázuhanna az ég, felhőstől és madarastól, ha a melegeket egyáltalán embernek tekintenénk, ha meg elfogadnánk őket, akkor jönne az Armageddon, szóval jobbnak látják a feltűnés elkerülését és próbálnak "normális", azaz heteró módon érvényesülni. Normális... imádom, hogy a normális szó már teljesen összemosódott az "átlagos" kifejezéssel.
2014. okt. 4. 15:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Végre egy intelligens válaszadó,kösz 2-es! :) (y)
2014. okt. 4. 15:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt xDDDD Bár itt leginkább csak szexéhes faszkívánó perverz állatok írtak rám, szóval sok embert tiltottam már xDD.... Mellesleg én Minecrafton találkoztam először szerelmemmel, akivel október végén lesz 1 éves a kapcsolatunk ;))) De jó tanács, ne gyakorikérdéseken keresgélj, ha meg szégyenlős vagy akkor társkeresőn se... Majd úgyis találsz . ;33 - 14/f
2014. okt. 5. 11:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon kevesen vannak fent.

Van egy társkereső oldal,nem nevezem meg.

Ott pl megyénként jó ha 400-500 regelt tag van.

Kivéve Pesten ott több ezer.

De ez akkor is kevés,szerintem rengetegen bujkálnak.

2014. okt. 5. 18:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja és a regelt tagok kb felének képe sincs.
2014. okt. 5. 18:31
 7/13 anonim válasza:
50%
Én speciel azért nem vagyok fent sehol mert a f**z kivan azzal hogy mindenhol csak szexmániás páwa teremtmények vannak. Bensőséges meg érzelmekből fakadó kapcsolat, vagy szerelem? Ugyan kérem ezek ismeretlen szavak ezeken a helyeken. Most minek idegesítsem fel magam azon hogy az emberek dugnak...és dugnak, én meg millió mást is tudnék azon kívül de arra nem vevő senki. 19/F m
2014. okt. 6. 20:16
 8/13 MrPifta ***** válasza:

"Bensőséges meg érzelmekből fakadó kapcsolat, vagy szerelem? Ugyan kérem ezek ismeretlen szavak ezeken a helyeken"

Aki ilyet keres, általában gyorsan talál.

2014. okt. 6. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti!

Nagyon sokan keresnek kapcsolatot!

Sőt sokan vannak azok is,akiknek a csak szex sem megy.

Amúgy én meg csak a "Szexrandi" opciót adtam meg,mert annyi olyannal beszéltem,aki már 2-3 beszélgetés után kapcsolatot akart,hogy fárasztó volt.

Azért egyik-másik irányba sem kell átesni.

Emiatt kár nem fent lenned:)

2014. okt. 6. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne felejtsük el azt sem, hogy jelentős százalékunk már megtalálta a párját és ezért törölte magát. :)
2014. okt. 7. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!