Társkeresőn miért nem írnak vissza a srácok, mikor néha ők kezdeményeznek? Nem vagy csúnya és az adatlapom de "ijesztő".
Volt anno, hogy írt valaki olyan szöveggel, hogy hát nem mert rámírni, de ha kihagyta volna az alkalmat bánná... Nekem meg megtetszett a srác és visszaírtam neki, megadtam a mail-címemet és azóta se írt. Volt egy másik, aki meg fb elérhetőséget adott meg, én meg írtam neki ott, hogy hát én volnék az, emlékezett is, de aztán nem jelölt be. Pár napja is írtam egy srácnak, és az se írt vissza.
Pedig, mint a legtöbben ilyenkor egy előnyös képet tettem fel (fb-n is jobbak vannak fent), és amúgy szoktak a srácok a társkeresőn írni, szóval nem lehetek valami félelmetes szörnyedvény... De nem is értem miért kezdeményeznek, ha utána meg vissza se írnak.
Ez valami pszichológia, hogy növeljék az egójukat, hogy visszaírt neki a lány, éljen, ennyi elég is? Vagy mi? :/
18L
A jó tapasztalatot úgy értem, hogy találkoztam már onnan pár sráccal akik jófejek, meg normálisak (csak mondjuk aztán nem jöttek be).
Azt nem értem, hogy az miért nem ír vissza, akire azért írtam, mert Ő kezdeményezett.
Az utóbbi időben én is elkezdtem a társkeresést itt a Gyk-n. Nálam is előfordult, hogy egyszerűen nem írtak vissza semmit. Pedig még csak képcsere sem történt.
Szerintem ez csak ember függő, hogy ki hogy bánik az embertársaival. Az pedig elég fura, hogy van aki kezdeményez nálad, te pozitívan nyitsz felé, erre ő meg nem lép semmit se.
De persze sose lehet tudni, hogy mi folyik a gép másik oldalán. Lehet, hogy az illető balesetet szenvedett és meghalt. Vagy csak simán összejött valaki mással. Vagy eredetileg is volt neki valakije és csak kíváncsiságból kezdett el írogatni egy idegennel. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!