Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtörni a nyuszi fiúknál a jeget?
Figyelt kérdés
Néhány napja odamentem egy férfiismerősömhöz. Először csak flörtöltem vele, majd mivel jól nézett ki odamentem hozzá.
A baj csak az, hogy nem értette, hogy mit akarok tőle. Mondjuk elbeszélgettünk pár percig értelmes, de semleges dolgokról, de abszolút nem reagált a jelzéseimre. Észrevette(!) ugyan őket, de megmerevedett a tekintete, és máshová nézett. Na most ismerem annyira (barátokon keresztül), hogy tudjam nem meleg.
De más még nálam s jobb kinézetű hölgytársaim is kaptam már kosarat tőle.
Mi ennek az oka? És ami a legfontosabb:a z ilyen fiúknál hogy lehet megtörni a jeget?
2016. jún. 24. 11:18
1/17 anonim válasza:
Úgy hogy konkrétan elhívod randira. Nem veszi a jeleket, vannak ilyen emberek.
2/17 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Nem lehet esetleg, hogy még szűz?
3/17 anonim válasza:
azt hiszi, hogy hülyíted.. mint ahogy szokták a nők.. és nem akar pofára esni ismét.
5/17 anonim válasza:
Nem jelzéseket kell adni, mert azt rajtad kívül a kutya sem veszi észre. Ő se vette észre, csak te képzelted be magadnak. Konkrétan meg kell mondani, hogy tetszik neked.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Talán elhívom egy túrára. Mondta, hogy szereti a Pilist járni.
Még ha ezután is beijed? Fordított pszichológia?
2016. jún. 24. 11:47
7/17 anonim válasza:
Az jó ötlet, ha elhívod valamilyen közös programra. És igen, lehet, hogy beijed, de akkor hidd el, jobban is jársz, mert egy esetleges kapcsolatban se tudnál vele mit kezdeni, ha a saját árnyékától is fél. Azért valamennyire legyen már férfi... (persze ha egy óriáscsecsemőt szeretnél magad mellé, akkor ezzel sincs gond...)
8/17 anonim válasza:
énekeld el neki,hogy nyuszi ül a fűben
9/17 anonim válasza:
Vagy nem érdekelte a kínálat. Többre vagy jobbra vár?
10/17 anonim válasza:
melegségét nem mindenki kürtöli a világgá, szóval a közös barátok se tudhatják biztosan. + lehet van bnője. Nekem is volt és a környezetem csak 1 év után jött rá, hogy mi együtt vagyunk.. mert nem sz@ros fb-n éltük az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!