Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világba ez lehet a probléma a fiúknál a pártalálásba?
Tegnap egy szórakozó helyen ezt a kis beszélgetést halottam a fiatal srácok-nál : " Nem vágom mi van de régen oda mentem a lányokhoz és őssze jött vagy nem de most oda se megyek " erre a többiek is helyeseltek. És ha belegondolunk tényleg ez a gond én is ugyan így vagyok ezzel, pedig nem lenne okom rá de mégis . Pár infó rólam : 180cm magas vagyok,80kg konditerembe járok kocka has esztétikusan kidolgozva a láb meg minden, szerencsére meg tehetem hogy drága cuccokba járhatok de még így se megyek oda.
Lányok utoljára mikor mentek oda hozátok a fiúk ? Most jobban azokra gondolok aki vagy táncolni hívót vagy útszán normális szövegel ? És nem azokra akik túl itták magukat és úgy mentek oda.
Hozzám soha :D Csak neten beszéltek velem De Ott már volt,hogy pár üzi után megkérték a kezem.
Azt megy,hogy miért nincs a fiúk pucájában annyi vér,hogy ha tetszik a lány odamenjenek hozzà én nem tudhatom.
Csajként ha tetszett valaki igyekeztem kimutatni volt,hogy randira is hívtam fiút. Nem tudom ti mit problémáztok.
a barátom is nem mert oda jönni hozzám a suliban,hanem a neten írt rám,hogy meg szeretne ismerni.
ELvileg túl flegmának tűntem,szomorú arcom volt,emiatt "félt" odajönni hozzám. Pedig én pont ,hogy nem vagyok flegma, inkább csak szomrú voltam anno,mert nagyon egyedül voltam.
"táncolni hívót vagy útszán normális szövegel "
esetleg próbálkozhatnál a nyelvtan órával konditerem helyett. Egyébként pedig millió más módja van az ismerkedésnek, de akinek nem jut eszébe jobb egy szórakozóhelynél, az legalább már legyen tökös.
Két verzió van, aki sikertelen a pártalálásban.
1. Tutyimutyi és fél odamenni. Bár ha elég jól néznek ki, az ilyen srácoknál előbb-utóbb kezdeményezni fog egy lány.
2. Alacsony és ocsmány. Na, én ez a kategória vagyok. Hiába megyek oda lányokhoz, azonnal visszautasítanak a külsőm miatt. Nem csoda, hogy 29 évesen még randim sem volt.
7
Visszautasítanak a külsőd miatt? Ajjaj... Annyira álszent ez a szöveg.
Úgy csinálsz, mintha neked nem lenne fontos a külső. Vagy csak neked lehet fontos, a lányoknak nem? Te sem jönnél össze olyan nővel akihez nem tudsz vonzódni, mert külsőleg nem tetszik neked... Ha meg mindegy csak legyen valakid, akkor nem a külsőd a legnagyobb probléma!!!
Miért nem mennek a pasik oda a lányokhoz? Félnek a visszautasítástól, ahogy mindenki. Ezt vagy leküzdi az ember, és akkor idővel talál magának párt valamilyen módon, vagy feladja mert a könnyebb utat választja. Nem próbálkozik.
Illetve sejtek még egy okot is. Manapság nagyon sok az olyan lány akik mindenüket kiteszik, vonaglanak, kb a p*nájuk kilátszik a szoknyából, úgy viselkednek mint a sarki k* vák. Ilyenekhez nekem sem lenne kedvem odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!