Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világba ez lehet a probléma a fiúknál a pártalálásba?
Tegnap egy szórakozó helyen ezt a kis beszélgetést halottam a fiatal srácok-nál : " Nem vágom mi van de régen oda mentem a lányokhoz és őssze jött vagy nem de most oda se megyek " erre a többiek is helyeseltek. És ha belegondolunk tényleg ez a gond én is ugyan így vagyok ezzel, pedig nem lenne okom rá de mégis . Pár infó rólam : 180cm magas vagyok,80kg konditerembe járok kocka has esztétikusan kidolgozva a láb meg minden, szerencsére meg tehetem hogy drága cuccokba járhatok de még így se megyek oda.
Lányok utoljára mikor mentek oda hozátok a fiúk ? Most jobban azokra gondolok aki vagy táncolni hívót vagy útszán normális szövegel ? És nem azokra akik túl itták magukat és úgy mentek oda.
20: Teljes mértékben a külsőmnek köszönhetem azt, hogy nincs és soha az életben nem is lehet barátnőm. A belsőm pedig egész jó, élőben pedig kicsit sem jellemző rám az önsajnáltatás. Mégsem volt még randim sem. Tudod miért, mert annyira alacsony és ocsmány vagyok. Tudod, a visszajelzésekből nagyon sok minden kiderül, szóval biztosan nem a belsőmmel van gond.
21: A fejemben egyáltalán nincsenek gondok. Gondok csak a külsőmben vannak: az, hogy alacsony vagyok és rettenetesen ocsmány.
Negatív visszajelzéseket szinte mimden ember kap valamilyen formàban. Ez még nem jelenti azt, hogy fel kéne adni vagy hogy sosem lesz kapcsolatod. A hozzààllàsod botrànyos. Van akinek 1 évig tart pàrt talàlni, van akinek 5 vagy 10-15, de aki tesz érte az fog pàrt találni előbb- utóbb.
Engem is sok visszautasítàs ért. Nem vagyok szép, még csak àtlagos sem, értek csalódàsok is. Mégsem nyilatkoztam magamról úgy jogy ocsmány vagyok. Pedig volt aki ezt mondta. De elkönyveltem hogy oké, keresek tovàbb és majd lesz akinek bejövök , és így is lett. Mert az embereknek màs az ízlése.
Ami neked ocsmàny az màsnak nem feltétlenül. Csak nem szabad feladni és elkönyvelni hogy neked sosem lesz. Ha így àllsz hozzà akkor tényleg nem.
Fura, nem tudom elképzelni a szituációt,hogy egy nő elkezd csúfolni egy férfit, esetleg az ovodában,vagy az általános iskolában. Vagy csak szimplán az én női ismerőseim inteligensebbek,és nem így nyilvánulnak meg ha egy pasi bókol nekik.
Számomra lehetetlen,hogy egy párbeszéd így zajlon le.
Elmagyarázhatja nekem valaki a szituációkat,hátha könnyebben megértem.
Még azt vettem észre,hogy a pénzesebb családból származó fiúk a saját körükből,szintén gazdag családból származó hölgyeket választanak.
Nekik általában hatalmas az egójuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!