Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világba ez lehet a problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világba ez lehet a probléma a fiúknál a pártalálásba?

Figyelt kérdés

Tegnap egy szórakozó helyen ezt a kis beszélgetést halottam a fiatal srácok-nál : " Nem vágom mi van de régen oda mentem a lányokhoz és őssze jött vagy nem de most oda se megyek " erre a többiek is helyeseltek. És ha belegondolunk tényleg ez a gond én is ugyan így vagyok ezzel, pedig nem lenne okom rá de mégis . Pár infó rólam : 180cm magas vagyok,80kg konditerembe járok kocka has esztétikusan kidolgozva a láb meg minden, szerencsére meg tehetem hogy drága cuccokba járhatok de még így se megyek oda.

Lányok utoljára mikor mentek oda hozátok a fiúk ? Most jobban azokra gondolok aki vagy táncolni hívót vagy útszán normális szövegel ? És nem azokra akik túl itták magukat és úgy mentek oda.

2016. febr. 8. 00:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10-es!! Hogy tudsz magadról így beszélni? Miért Andy Vajna is "alacsony és ocsmány" ha így vesszük (jó ez hülye példa mert nem a pénzes pasikra és a rájuk vadászó fiatal tyúkokra akartam kilyukadni ezzel). De hány "alacsony és ocsmány" (hangsúlyozom az idézőjelet, mert én ezt magamtól soha nem használnám emberi lényre) pasinak van barátnője, felesége, családja, párja, házassága, szerettei. MINDENKI tud párt találni, hiszem és tudom.
2016. febr. 9. 14:32
 12/26 anonim ***** válasza:

#4#5 most tegyetek már úgy, mintha ne pisálnának be a csajok a kigyúrt jóképű srácoktól, még akkor is, ha kiesik a kapanyél a szájából.

Nyelvtanóra persze:-)

2016. febr. 9. 15:02
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem a túl kigyúrtak NEM JÖNNEK BE, a metrók meg főleg nem, akik szoliznak, egész nap magukkal vannak elfoglalva, és emellett még heteronak állítják be magukat. Fúj
2016. febr. 9. 15:06
 14/26 anonim ***** válasza:

10.

Neked nem fontos a külső, persze, hagyjuk már. És még a nőkre mondják, hogy álszentek... Egy névtelen oldalon miért kell hazudni? Neked a fejedben vannak gondok.

Én bevallom igen, hogy fontos a külső, bár az én egyéni ízlésemhez mérten. Ami mellesleg nem az ecsetfejű vagy zselézett hajú rózsaszínpólós szűk nadrágos "szőke herceg" cicafiúkat és nem is a pénzes és vagy kigyúrtakat takarja. Leszarom a saját lakást, és a kocsit is. Egész más típus jön be:)

De a külső, akármennyire tagadod, mindenkinek fontos, csak mindenkinek más jön be. Ha te bármilyen külsejű csajjal összejönnél, akkor nem párt akarsz, csak mindegy ki csak legyen, ami még rosszabb mint a magány. Mert egyrészt ha nem tetszik, nem leszel vele boldog, másrészt súlyos problémáid vannak a fejecskédben.

2016. febr. 9. 17:14
 15/26 anonim ***** válasza:

11: Ha szerinted Andy Vajna "ocsmány", akkor még életedben nem láttál ocsmány embert. Egy ténylegesen ocsmány férfi viszont sosem találhat senki, mert minden lány lenézi, és még arra sem ad neki esélyt, hogy ismerkedjenek.

14: Na ja, és te egy névtelen oldalon akarod nekem azt mondani, hogy te jobban ismersz engem, mint én saját magam? Had tudjam már jobban, hogy nekem tényleg nem fontos a külső. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a személyiség terén nincsenek preferenciáim. Bár tágak a határok, de rendelkezem annyi önismerettel, hogy tudjam, van az a típusú lány (külsőtől függetlenül), akivel nem jönnék össze. De a külső: az mindegy. (Itt van amúgy a különbség, hogy én bármilyen külsejű lánnyal szívesen ismerkednék, hogy megtudjam milyen, de a lányok esélyt sem adnak az ismerkedésre a külsőm miatt)

2016. febr. 9. 17:29
 16/26 anonim ***** válasza:

Aha persze, szóval azt akarod bemesélni itt az embereknek, hogy ha a személyisége oké a lánynak (ami számodra megfelel), akkor te összejönnél vele, annak ellenére, hogy mondjuk például 180 kiló. Hát hogyne:)

Mekkora kamu vagy istenem!

2016. febr. 9. 18:05
 17/26 anonim ***** válasza:
16: Pedig így van :) Nekem egyáltalán nem fontos a külső! De olyan lánnyal sosem találkoztam még, aki képes lett volna elfogadni egy olyan férfit, aki olyan alacsony és ocsmány, mint én.
2016. febr. 9. 18:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Aki keres pàrt az talàl is. A többi kifogàs.
2016. febr. 9. 22:22
 19/26 anonim ***** válasza:
18: Csak az talál párt, aki nem olyan alacsony és ocsmány, mint én! 13 éve keresek, és még olyan lányt sem találtam, aki legalább randizni eljött volna velem! Mindezt csakis a külsőmnek köszönhetően.
2016. febr. 9. 22:51
 20/26 anonim ***** válasza:
19-es! én a 10-es voltam (asszem) az Andy Vajnás válasszal. Jó akkor ő nem ocsmány, mittudomén, viszont te szerintem annyira fárasztó vagy ezzel az öngyűlöleteddel, hogy magadat alacsonynak és ocsmánynak titulálod (még ha az is vagy, basszus, akkor sem kell magadat fikázni, normális vagy te? más fél lábbal, kar nélkül, vakon, stb. egyéb betegségekkel születik, te meg egy hálátlan, energiavámpír vagy, ezért nincs csajod, nem a külsőd miatt! A belsőd miatt! mert negatív vagy és fárasztó ezzel az önsajnálattal!! Már lefárasztottál, hogy ennyiszer lefikáztad magad! Most őszintén: mit vársz? ha elégszer elmondod hogy milyen "ocsmány" vagy attól majd lesz barátnőd?? vagy akkor megszépülsz? már rég lenne barátnőd, ha nem sajnáltatnád magad!
2016. febr. 10. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!