Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt mit jelent a fiúknál? Rossz jel? 21/L
Figyelt kérdés
Na szóval. Úgy tűnik, hogy tetszem egy srácnak, aki nekem is megtetszett.
Talán ez lejött neki is, mert mostanában 'csak' finoman odaköszön és lesüti a szemét, nem néz hosszabban. Közösségi oldalon se lájkol úgy, mint ahogy eddig...(nem vagyok nagy facebookos, de mivel még nem beszéltünk csak ilyen infókat tudok nektek felsorolni róla)
Persze lehet nem is így van...
De ha esetleg feltűnt neki, miért nem nézeget hosszabban, mint előtte? Mi lehet az oka?
Nem akar semmit és emiatt? :/
2015. okt. 18. 17:56
1/8 RRR válasza:
talán nem érezte,hogy neked is szimpi
nem adtál elég jelet
2/8 A kérdező kommentje:
Én is lájkolgattam a képeit, pedig mint írtam, nem vagyok nagy fb guru, igazából szinte senkit se szoktam, mert nem érdekel. De viszonoztam az övét. Aztán ha meglát kis jámboran odaköszön és lelép... Máskor nézett, figyelt, igaz akkor szinte megtudtam érinteni, olyan közel állt hozzám. Bár messzebbről is figyelt engem, rajtam felejtette a pillantását. Idősebb vagyok, szóval sok mindent észrevettem, amit ő nem gondolt, hogy észrefogok.
2015. okt. 18. 18:07
5/8 A kérdező kommentje:
Miért rossz?
2015. okt. 18. 19:31
8/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogyha közelebb vagyok hozzá, csak akkor nézett jobban, így messzebbről amúgy sem stírölt soha hosszasan... na majd ha közelebb lesz, megnézzünk mi a helyzet :D
2015. okt. 18. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!