Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasított, most van egy rossz kapcsolata. De miért beszél nekem ilyenekről?
elutasított a lány, majd lett pasija. Tudja, hogy megbántott ezzel, békén is hagytam.
Persze, az hagyján, hogy odajön hozzám néha. Most, hogy rossz a kapcsolat, mondott egy-két érdekeset. Célzott rá, hogy én vagyok az 1%, ne változzak. Ő már szeretne feleség lenni, de nehéz megtalálni azt a valakit.
Nem fogsz tetszeni, amit mondani fogok, és elnézést a durva kifejezésért de:
Ez a lány lelki szemetesládának használ téged. Tipikus olyan pasasnak tart, akinek a vállán kisírhatja magát, és tulajdonképpen még az is lehet, hogy tartaléknak tart téged, hogy ha minden kötél szakad, akkor hozzád tudjon menni.
Én azt mondom, hogy küldd el a csajt, mondd meg neki, hogy hagyjon téged békén, ne engedd, hogy hülyének nézzen! És ugye nem akarod bevenni azt a maszlagot, hogy ne változz? Ha változásra van szükséged, akkor változz.
Küldd el a p1csába.
Ha nincs ló jó a szamár is alapon hízeleg, de szerintem egyáltalán nem is gondolja komolyan, most sem kellesz neki csak szereti kipanaszkodni magát neked arról, milyen rossz a kanjával, de este ugyanúgy szétrakja neki a lábát.
uhh, nem voltam pontos.
A lelki szemetes dolgot én kezdtem, én kérdeztem hogy mi van. És nem azon csodálkozok, hogy rossz a kapcsolat. Azon csodálkozok, hogy engem hivott 1%-nak, meg hogy feleség szeretne lenni! Ilyet nem mondanak a lányok akárkinek... az 1%-ot arra értette, hogy én legalább nem vagyok ilyen csajozós alkat, nem is baj.
@Kérdező
Ezt írod:
"azon csodálkozok, hogy engem hivott 1%-nak, meg hogy feleség szeretne lenni! Ilyet nem mondanak a lányok akárkinek... az 1%-ot arra értette, hogy én legalább nem vagyok ilyen csajozós alkat, nem is baj."
-->Ezen csodálkozol? Had mondjak neked valamit: Mindegyik pasinak ezt mondják, akit a barát zónába tesznek. Ez pontosan a lelki szemetesláda szint. De pl széttenné neked a lábát? Na, ugye nem. De éppenséggel az, akivel most rossz a kapcsolata, lehetséges, hogy ezekben a percekben is dugja. Te csak tartalék vagy neki, mert látja, hogy befolyásolható vagy, és hozzád bármikor a problémáival. Ez a nő nem tisztel téged, de ezt meg kell még tanulnod, nagyon naiv vagy.
Ámítástechnika, helytálló, meg nem is. Lehet, hogy végleg a barátzónában tartja. De az is előfordulhat, hogy pár hétre kiveszi onnan, és miután megkapta a szükséges "szeretetpótlékot", (no sex) visszahelyezi a megfelelő helyre, és összeáll egy olyan pasassal, aki előtt ledobja már az első héten a bugyit.
:D
Javítom az 1. válaszomban a helyesírási hibát. :D
"Nem fog tetszeni, amit mondani fogok, és elnézést a durva kifejezésért de:"
-->Egyébként ez a durva kifejezés pontosan kifejezte az állapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!