Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi a véleményetek egy olyan pasiról aki nem mer oda menni a nőkhöz ismerkedni? Mert nem tudja mit kell mondani ne hogy le járassa magát. És csak folyton rossz kedvű hogy nincs párja.

Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van itt egy kis ellentmondás. Ha nem ismersz meg senkit, akkor pontosan ki előtt nem akarod lejáratni magad?
2015. szept. 29. 11:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha oda menne valakihez attól fél hogy le járatná magát.
2015. szept. 29. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom, mert így nem lesz kapcsolata. Azt tanácsolnám neki, hogy tudatosan építse az önbizalmát, ha kell segítséggel, ha kell önfejlesztő módon. Hallgasson megfelelő hanganyagokat, előadásokat a neten, vagy olvasson olyan könyveket, járjon agykontrollra vagy bármi, ami segít. Alakítson ki tudatosan beszédkapcsolatokat idegenekkel csak úgy, hogy gyakoroljon.
2015. szept. 29. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek általában barátai se nagyon vannak. A sült galamb nem fog a szájába repülni senkinek.
2015. szept. 29. 11:34
 5/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Általában nem találkozok ezekkel, mert elkerüljük egymást, meg amúgy se semmi közöm hozzá, úgyhogy nincs véleményem.
2015. szept. 29. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Így pedig nem valószínű, hogy lesz csaj! Max. valami nyomulós, irányító típusú nő, de olyat gondolom te sem akarsz.

Amúgy már nem egy pasit kosaraztam ki életemben, de soha nem éreztem azt, hogy "fú de gáz, hogyan is mer próbálkozni Nálam, háth mekkora szánalom te jóég!!". Sőt ha ugyan sem is jött be nekem, valamilyen szinten ártékeltem a bátorságát. Rosszabb, ha egy pasi csak téblábol körülötted.

2015. szept. 29. 12:57
 7/9 GipszI ***** válasza:
26%
#4 : Ezt megis mire alapozod?
2015. szept. 29. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
addig örüljön, míg nincs bnője.
2015. szept. 29. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam odamenni nőkhöz ismerkedni, soha nem is mentem így oda. Mégis vannak barátaim (néhány régóta 15+ éve), rengeteg haver, ismerős. És tényleg nem tudom mit mondhatnék nekik, és nem akarom magam lejáratni. De nem vagyok rosszkedvű, mert nem is vágyom igazán "párra".
2015. szept. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!