Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rossz vagyok?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és Óbudán élek NEM albérletben és NEM a szüleimmel. Egyedül lakom itt. Főzök, mosok, takarítok. Férfi létemre nekem ezekkel semmi bajom nincs. Jelenleg fegyveres szállítóként dolgozom, de a későbbiekben személyi védelemmel akarok foglalkozni. És ha úgy alakul akkor szeretnék majd egy erre szakosodott céget csinálni, de ez piac és lehetőség függő. Az előző kapcsolatom alapján úgy vélem egy eléggé hűséges, odaadó és türelmes férfi vagyok. Az arcom átlagosnak mondható, a testalkatom fél mackó fél átlag. Nem iszom és nem dohányzom. És a család gondolata sem rémít meg. Lányok, volnátok kedvesek elmondani hogy mi a probléma ezzel? Mert vagy én nem találok normális lányt vagy velem van a baj.2015. szept. 25. 17:14
1/10 anonim válasza:
Vagy az van, hogy eddig elkerült az igazi, vagy az igazi hiba ebből nem derül ki.
2/10 anonim válasza:
Miért lennél rossz?? Ne viccelj már...
Nyilván ez csak egy szeletke most belőled, de ennyi alapján szerintem teljesen normális pasi lehetsz.
Szerintem csak nem volt eddig szerencséd, de még fiatal vagy és kár ezen ennyire elkeseredni.
3/10 anonim válasza:
Nem vagy rossz, sot.... csak egesz egyszeruen még Te sem talaltad meg az Igazit! Ugy latszik várat magara! ;) 18L
4/10 anonim válasza:
kérdező. 3as a farkadat akarja.
5/10 anonim válasza:
#4-es, te nem vagy komplett. Nem akarok egyenlore se szexet (szuz vagyok), se kapcsolatot.
6/10 A kérdező kommentje:
Békesség ha kérhetem. Am nem vagyok oda sem az egy éjszakás kalandokért sem azért hogy egyből az ágyban kössünk ki.
2015. szept. 25. 17:45
7/10 anonim válasza:
elnézéseteket. nem hagyhattam ki.
8/10 anonim válasza:
Nem vagy rossz. De a társkeresés azért nem egy egyszerű műfaj- és mielőtt bárki mondaná, hogy a szép nőknek vagy a jóképű macsóknak könnyű, azoknak kifejezetten hangsúlyoznám, hogy a TÁRSkeresés, és nem a dugópajti keresése- amiben a te részed, hogy mit tudsz nyújtani, mit vársz el, önmagában kevés, hiszen két emberen múlik a dolog. És az, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő embert, bizony időbe telik. De nem szabad feladni, viszont görcsösen erőlködni sem érdemes. Meg kell találni az arany középutat, amikor egyedül is jól érzed magad, teljes életet tudsz élni, de közben nyitott vagy az új ismeretekre is. Érdemes barátkozni, csak úgy, kötetlenül, velük együtt eljárni helyekre, jól érezni magad. Idővel belép az életedbe egy olyan lány, akivel kölcsönös a szimpátia, de akkor is millió dolgon elbukhat a dolog, ami nem feltétlenül a te (vagy az ő, vagy akárki) hibád lesz. Nem vagy rossz, a leírásod alapján minden esélyed megvan egy normális lánnyal normális párkapcsolatra. Csak rajtad múlik, hogy mennyire élsz ezekkel az esélyeiddel.
9/10 anonim válasza:
22 éves vagy, és volt már egy hosszú párkapcsolatod, ezek alapján olyan nagy baj nincs, maximum az, hogy türelmetlen vagy.
10/10 anonim válasza:
A leirtak alapjan nem lehet am megmondani h van e baj veled es ha igen akkor mi. Egyebkent a magunkrol alkotott velemeny elterhet a masok altal alkotott velemenytol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!