Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban el fog ítélni minket a környezetünk?
Hosszú távon nem :(
Ezért most porba fognak pontozni persze, mert a pc duma az az, hogy persze igen, egy 8 általánost végzett ember is lehet kedves, aranyos, intelligens, nem ez számít, de sajnos személyes tapasztalatom, hogy egy idő után elkezdenek kiütközni a különbségek, elkezd hiányozni az, hogy nem tud mindenhez úgy hozzászólni, őt elkezdi zavarni, hogy szélesebb látóköröd van, és ez akkor is igaz lesz, ha elsőre intelligensnek, tájékozottnak tűnik.
(ui: voltam hasonló helyzetben csak férfiként)
Persze hogy működhet, ha ténylegesen intelligens férfiról van szó, akkor nem állhat ilyesmi közétek. Rengeteg film is van erről egyébként, az a tanulság hogy senki véleményével nem kell foglalkozni, tedd amit jónak látsz! :)
24/L
"Rengeteg film is van erről egyébként" -- igen, és a filmek mind a valóság. Mert általában a kedves de szegény lány elnyeri a gazdag herceg kezét, a csúnya de jószívű fiút felszedi az iskola bombázója, a lázadók meg felrobbantják a halálcsillagot (jah,nem)
És nem az a gond, hogy a környezet mit fog szólni, persze, csámcsogni fognak, de csámcsognának máson is. Ez egyfajta kulturális szakadék amit sajnos nehéz, ha nem lehetetlen áthidalni.
Egyébként nálunk még csak nem is az tette be igazán a kaput, amikor kettesben voltunk, hogy miről, és hogyan beszélgessünk, én sem a XVIII századi romantikus költőkről és a kvantum fizika új eredményeiről szoktam szabadidőmben beszélgetni.
Ennél sokkal bagatelebb dolgokon csúszott el :/
#2-es voltam
Szerintem nem a papír számít. Rengeteg diplomás hülyébb,mint pár érettségi nélküli.
Ezt ránézésre nem fogják megmondani rólatok,aki meg kérdezősködik,az tehet egy szívességet,ha nem tetszik neki utána valami.
Neked kell eldönteni,hogy tényleg szimpatikus,vagy fontosabbak a kollégák.
Sajnos tapasztalatból mondom én is,hogy hosszútávon nem lehetséges. :(
Nálunk sem a papírokon múlt a jövőnk,viszont az egyik negatívum a mérhetetlen felesleges energia amit pluszként kellett befektetnem sokszor a kapcsolatba.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!