Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok olyankor, amikor reménytelennek érzitek a párkeresést?

Figyelt kérdés
Most úgy érzem, hogy soha nem fogom megtalálni a nekem való pasit, és vergődök az önsajnáltatásban. Tudom, hogy ez csak időszakos, de ti mit csináltok ilyenkor? Szeretnék hamar túl lenni rajta. :)
2016. jún. 19. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elmegyek edzeni. Addig is kezdek valamit magammal ami legalább hasznos, és jól is érzem magam tőle. Bár nem érzem reménytelennek, csak nem keresek most veszettül párt, majd jön ha itt az ideje. :) 21/L
2016. jún. 19. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Eljarok koncertekre, nyaron fesztivalokra, neha kocsmazni a barataimmal. Sokat olvasok, kockulok, zenelek (probalkozok :D). Edzek, fejlesztem magam szellemileg es testileg is, filmeket, sorozatokat nezek es a tobbi. :) illetve mostansag sok verset irok.

Neha nem tudom lekotni magam, olyankor kiadom az erzelmeimet siras formajaban vagy kibeszelem magambol. De tudom, hogy ez ideiglenes allapot es majd jon valaki, akivel meglesz a kozos hang.

18L

2016. jún. 19. 21:14
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
Hát én terveztem, hogy kinyírom magam, de most már megvárom vele a Trónok harca utolsó évadát.
2016. jún. 19. 21:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is nagyon keresem már a nagy Őt, akivel lehet tervezgetni egy életet, de a kutyát nem érdeklem :(

De valami azért ilyenkor felvidit, és nem adom fel a reményt: ha más megtalálta, pl egy sokkal rondább, sokkal szerencsétlenebb mint én, akkor nekem is megvannak az esélyeim!

2016. jún. 19. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Én egy nagy semmit. Ugyan regisztrálva vagyok egy oldalon és néha megnézem a kínálatot, de nem teszek semmit azért, hogy legyen valakim.
2016. jún. 19. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Mikor szabad időm van elmegyek aktívan kikapcsolódni, barátokkal. Megpróbálom magam mindig lekötni és nem ezen rágódni. Persze még így is gyakran előfordul, hogy eszembe jut szinte reménytelen a helyzet hogy megtalálom a nagy nőt.

Azt szokták mondani a remény hal meg utóljára, ezzel egyetértek, reménykedem hát.

Vannak jobb napjaim, heteim, és vannak rosszabbak.

Ezt dobta a gép, én így vagyok vele.

Próbálj te is minél többet közösségbe járni, új dolgokat kipróbálni, az eltereli a gondolataidat.

2016. jún. 19. 22:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Néha nagyon hiányzik egy férfi az életemből, olyankor kesergek egy sort, de mindig rájövök, hogy a mostani kicsit elfuserált állapotomban nincs értelme még egy párkapcsolatot is a nyakamba venni. Ilyenkor mindig elfoglalom magam valamivel. L
2016. jún. 19. 23:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Folyton így érzek, szóval ez nekem nem újdonság. Elég rossz érzés, hogy sosem kellek senkinek. Ez olykor eszembe is jut, de próbálom egyszerre elfelejteni ezt a gondolatot és lefoglalni magam. Próbálok pozitívan gondolkodni. Tudom, hogy még fiatal vagyok és nem késtem le semmiról. Viszont jó lenne már valakit szeretni, aki viszont szeret. :-) Nem szabad feladni a reményt, hogy majd mi is megtaláljuk a megfelelő társat! :-)

21/L

2016. jún. 20. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!