Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan fiatal, kövér nőről, aki nem akar fogyókúrázni?

Figyelt kérdés

Mi van, ha egy kövér nő nem akar lefogyni, mert elege lett a diétzásból? Mennyire taszító ez nektek?

22/N

2016. jún. 17. 12:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%

Az ő élete, ő választotta ezt az utat, semmi közöm hozzá. Ugyanúgy emberként tekintek rá, számomra ettől nem lesz se több se kevesebb. Az viszont biztos, hogy sosem fogok nála kedeményezni, mert számomra az elhízottság rendkívül taszító. Szeretem, ha van a nőn egy kis plusz, de van egy határ.

Ha pedig elege lett a diétázásból, akkor szerintem rosszul csinálja. A fogyást fokozatosan kell csinálni nem úgy, hogy egyik nap csülök + fél cukrázda, a másik nap pedig répa + levél a napi kajaadag.

Aki pedig komolyan gondolja, annak mozogni sem ártana. Sokan ott rontják el, hogy egyből futni akarnak, mint az őrült, aztán csodálkoznak, hogy nem bírják az iramot és szétmegy a térdük. Ezt is fokozatosan kell.

2016. jún. 17. 21:45
 22/28 anonim ***** válasza:
65%
Semmit nem gondolok. Mióta kötelesség a diéta? Ki határozza meg, hogy milyen test elfogadható? Szerintem, mivel felnőtt ember, ezért el tudja dönteni. Amúgy nekem szimpatikusak a kövér csajok. Rólad lenne szó, kedves kérdező? ;) Ha igen, írhatnál privit. 24/F
2016. jún. 18. 10:36
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem akarja "megváltani a világot", nem bántja a vékony lányokat és fekszik le minél több pasival hogy visszajelzést keressen, nem érdekel.
2016. jún. 18. 12:00
 24/28 anonim ***** válasza:
40%

Nekem semmi gondom az ilyen csajokkal. Sajnos most a csapból is az folyik, hogy fogyókúrázzon minden átlagos lány is, hogy még véknyabb, girnyóbb legyen.

Nekem az ilyen csajok jönnek be leginkább:

[link]

Egy nő szép kerek, formás, puha, nem valami összeaszalódott izé... :)

21/F

2016. jún. 20. 15:57
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
Fújjj ezek a lányok nem formásak hanem zsírmalacok,formás nőtől iszonyat messze vannak,igénytelenek.
2016. jún. 20. 16:04
 26/28 anonim ***** válasza:
48%

Kinek mit jelent az, hogy formás.

Nekem meg a te ízlésedről ez a véleményem. Az emberek eltérnek egymástól.

2016. jún. 20. 22:40
 27/28 anonim ***** válasza:
"Egy nő szép kerek, formás, puha, nem valami összeaszalódott izé" - Na, ez a mondat nem kellett volna. Megértem, ha neked az ilyen nők tetszenek, még nem szélsőségesek, de azért már nem mondanám őket egészségesnek. Szóval egy ilyen mondattal jól meg is sértegettél minden egészséges alkatút is, aki ugyan nem sovány, de felesleg sincs rajta. Szóval a tetszésedet és az ízlésedet úgy is ki lehetne fejezni, hogy közben másokat nem sértesz meg. Ugyan nekem sose lesz dolgom olyan pasikkal, akiknek az ilyen nők tetszenek, már csak azért se, mert én másféle alkatot örököltem és nem tudok meghízni (ami mondjuk nem baj), de légyszíves...
2016. jún. 21. 07:47
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nő szép kerek, formás, puha, nem valami összeaszalódott izé"

Ó, imádom, inverz body-shaming. Most kezdjem magam rosszul érezni, amiért a testemet arra használom, amire való, praktikusan hogy minél tovább minél egészségesebben és minél teljesebb életet éljek benne. Ehhez ugyanis a jelenlegi elég kisportolt "összeaszalódott" 50 kilós "izé"-re van szükségem. Bocsi. (Mellesleg a test formáját - formásságát - az izmok adják. Azok tartják helyén az egészet.)

Most komolyan, ahelyett, hogy a normalitást helyeznénk előtérbe, miért kell vagy csontvázban vagy kórosan túlsúlyosban gondolkodni? Lassan mentegetőznöm kell, hogy egészségesen izmos és karcsú vagyok, bocsánatkérően lesütött szemekkel mormogva valamit a jó genetikámról. Hát lóf...t genetika. Bazi sok meló és némi lemondás. Ez a recept. A jó genetika eltart mondjuk 25 éves korig. 30 fölött már hiába jó az alap, ha nem törődik vele, akkor annyi.

2016. jún. 22. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!