Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan fiatal, kövér nőről, aki nem akar fogyókúrázni?

Figyelt kérdés

Mi van, ha egy kövér nő nem akar lefogyni, mert elege lett a diétzásból? Mennyire taszító ez nektek?

22/N

2016. jún. 17. 12:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%
A fogyás nem feltétlenül fogyókúra kérdése. Nem kell éhezni ahhoz hogy leadd a plusz kilókat, de nyilván ez magától nem megy. Vannak tabletták amikkel ez működhet de szerintem az cseppet sem egészséges. Mozogni kell sokat és minimálisan odafigyelni mit eszel. Én ha lehet kerülöm a cukrot a tésztát és a bolti nasikat pl chips ilyesmi, de ettől még nem éhezem nem érzem azt hogy hetek óta nem ettem valami jót és beválik. Néha persze egyszer egyszer édességetis eszem mem tudnám kizárni az életemből a kulcsszó a mértékletesség. Ami még fontos hogy a nap legnagyobb részében foglald magad le mert vannak kényszer evők akik unalmukban is esznek többekközt én is ilyen vagyok de ha nem unatkozol nincs gond :)
2016. jún. 17. 12:52
 12/28 Andi80018 ***** válasza:
75%
Igénytelennek tartom, egészségtelennek. Olyan nincs, hogy valaki nem tud lefogyni, csak nem akar, vagy nem tudja, hogy kell, de ennek simán utána lehet nézni. Aki meg kövér akar maradni, annak hajrá! :-)
2016. jún. 17. 12:52
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

Én azt láttam több esetben, hogy a kövér de cserében mással kompenzálni tudó nőket elfogadják és kapnak maguknak normális (sőt, sportos) testalkatú, szerető férfit.

Ez lehet a lány családja által biztosított stabil háttér (lakás, pozíció, autó, kiemelkedő jövedelem stb) vagy pedig egyedülálló és extra törődés, a férfit támogató partnerség a nő részéről vagy ezek kombinációja.

2016. jún. 17. 13:04
 14/28 anonim ***** válasza:
45%

Akkor viselje a következményeit,hogy nem lesz pasija vagy az olyan lesz akire igazából nem vágyik és akire vágyna annak meg nem fog kelleni.

Igénytelen az a nő,nem csak igénytelen de semmi nőiesség nincsen benne,konkrétan az egész mentalitása is extrém gáz.

Totálisan taszító,nekem volt egy exem,ő azt hazudta,hogy edz keményen,meg odafigyel a kajára ahaaa,persze,csak most keveset tud edzeni mert volt valami betegsége(tehát kifogás).

Edzés nála kimerült kis tingilingi sétában,kis felülés kb. 15 perc,és végzett is.

Diétája is felemelő volt,zsemlét párizsit,meg a hagyma karikát nasinak ette,plusza snickers is lecsússzant. Persze egy gyógyszertől várta a fogyást amilyen hülye szegény.

Rövid úton elbúcsúztunk egymástól,mai napig dagadt sőt kövérebb,öltözködésben meg mint egy vénasszony,extrém gáz a csaj,persze szidni tudta a csinos lányokat,hogy k..vák,meg,hogy nekik csak a külső számít.

Engem is leoltott,hogy mit adok ennyit a külsőmre akkor éljem a kirakat életet.

Tehát nem csak buta volt(diplomás nő volt hozzáteszem) és igénytelen,de idegesítő is,frusztrált.Mai napig nem talál pasit,mert neki azért az izmos helyes igényes pasik kellenek,de ehhez tenni is kellene amire ő mint rájöttem nem képes. Egyszóval a dagadt nők,nem csak taszítóak külsőleg de belsőleg is.

A barátnőmet az egyik (ex)barátnője kóstolgatta,hogy mi ez a cipő rajta egy hányás,hogy milyen gebe,miért nem eszik mekiben vele,miért hord miniszoknyát,miért ilyen k..vás.

Hozzáteszem a másik csaj gusztustalan kis undormány annyi köze van a nőiességhez,hogy női neve van,nem csak külsőleg hanem belsőleg is ötforint,persze pasija nincsen,egy férfi nem nézne rá,mert elhányják magukat,és irigy volt a páromra is(a legjobb barátnők voltak),ennyit a dagadt nőkről.Frusztrációját a páromon töltötte ki a kis malacka,meg is nézheti ki az akiért a pasik vonzódnak ki az akinek több a lehetősége.

Sajnálom kérdező,hogy ezt írom de ez mind mind tapasztalat.

2016. jún. 17. 13:11
 15/28 cukilányka 0.0 ***** válasza:
11%
xDD
2016. jún. 17. 13:14
 16/28 anonim ***** válasza:
72%
Nekem semennyire se taszító. Nem foglalkozok kövér nőkkel.
2016. jún. 17. 13:17
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

semmi különöset, ha ő jól érzi magát, és tisztában van az egészségügyi kockázatokkal (nem tudom, mennyire kövér, de ha már nem a "duci/molett/húsos" szót használtad, akkor gondolom eléggé)

én bár nem vagyok kövér, a töménytelen mennyiségű csokiról nem tudok leszokni, így előbb-utóbb tuti cukorbeteg leszek, szóval ki vagyok én, hogy elítéljek bárkit? :D

pasiból is van olyan, akinek ez tetszik, ha nem is a többség, szóval tényleg azzal foglalkozz, hogy te szeresd magad, és ne másnak akarj megfelelni :)

(remélem nem baj, hogy lányként válaszoltam)

2016. jún. 17. 13:52
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, van ennek egy pszichés háttere is, azt kell orvosolni, amit lassanként is lehet, nem lehet siettetni.
2016. jún. 17. 14:21
 19/28 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Igaza van. az élet túl rövid ahhoz, hogy sanyargassuk magunkat, és ne élvezzünk egy jó vacsorát. Ha ő így jól érzi magát, így a boldog, akkor ne diétázzon.
2016. jún. 17. 15:21
 20/28 anonim ***** válasza:
60%

Azt hogy nem ad magára és az egészségére! Sajna nekem a legutolsó kapcsolatomnak emiatt is lett vége. ,,Mert neked igy már nem is tetszem?" Hangzott el. Igaz magas volt, 180 cm, de eléggé testes is, 100-120 kg.

Úgy gondolom, aki nem akar fogyni, az ne tegye. Ne csak a párja miatt fogyjon, maga miatt is. Meg ugye mi van ha emiatt nem lehet gyereke...

Számomra eléggé taszító. 28/f

2016. jún. 17. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!