Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiatal felnőtt akinek tetszenek a kövér lányok?
10 évig sportoltam, de miután abba kellett hagynom felszedtem 5 kilót, ami 10-nek is kinéz rajtam, mert alacsony vagyok...
Régebben többen néztek meg, minden nap elmegyek futni és csinálok pár gyakorlatot a napi rutinom keretében, de ez olyan formatartó dolog, semmit nem fogyaszt.
Lehet így még esélyem arra, hogy valakinek tetszeni fogok?
Attól függ mit értesz kövér alatt. 5kg plusztól senki nem lesz kövér. Esetleg mutass képet, akár privátban, mert ezt így nem lehet megmondani.
24/F
5 kiló az semmi, azt inkább csak te látod magadon, még ha pici is vagy.
de a kérdés az, hogy neked mi tetszik, te is elfogadod, hogy a párod nem tökéletes alkatú? ha igen, akkor fogsz találni olyat, akinek bejössz simán
Tele vagyok ismerősökkel, ahol igazán kövér, tényleg bálna kategóriájú csajoknak van kapcsolatuk. Van aki házasodik pár hét múlva, van akik már gyereket akarnak. És nem a kapcsolat alatt híztak fel,eleve ilyenek voltak.
Nincs mit ezen csodálkozni, mindenki tetszik valakinek :)
Én is kövér vagyok, mégis van párom, aki jóval átlag feletti kinézettel rendelkezik. Úgyhogy ne keseredj el, kedves kérdező. :))
21/N
A kövér emberek általában senkinek sem tetszenek, még a kövér embereknek sem. Fájdalmas igazság.
Más kérdés, hogy a személyiségük vagy egyéb lehetőségük kompenzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!