Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiatal felnőtt akinek tetszenek a kövér lányok?
Figyelt kérdés
10 évig sportoltam, de miután abba kellett hagynom felszedtem 5 kilót, ami 10-nek is kinéz rajtam, mert alacsony vagyok...
Régebben többen néztek meg, minden nap elmegyek futni és csinálok pár gyakorlatot a napi rutinom keretében, de ez olyan formatartó dolog, semmit nem fogyaszt.
Lehet így még esélyem arra, hogy valakinek tetszeni fogok?
2016. jún. 12. 09:49
11/18 anonim válasza:
Mi hoppá? Egy 100 kilós női test baromira nem esztétikus. Nem az volt a kérdés, hogy a kövér emberek egyedül maradnak-e, mindenki talál magának párt.
12/18 anonim válasza:
11!
Nyuszika! Nem is az volt a kérdés, szerinted esztétikus e a kövér test vagy sem. HOPPÁ! Hanem az, hogy vannak e olyan fiatalok, akiknek tetszenek-e a kövér lányok. És igen, vannak. Pont.
13/18 anonim válasza:
12!
Nem. A férfi nem szégyene te vagy.... De valószínű, hogy fogalmad sincs róla, hogy miért. Mert ez a te szinted. :D
14/18 anonim válasza:
Nincs olyan férfi aki a csinos helyett a kövér nőt választaná ha két ugyanolyan jellemű és hátterű jelölt lenne a választék, de az élet nem kínál ilyen egyszerű megoldásokat.
15/18 anonim válasza:
A kövért nem, de egy magas, vékony lány helyett választottam már 155/60 kilós kis töltött galambot, egyrészt mert dögös volt, másrészt mert kedves volt.
16/18 anonim válasza:
A töltött az nem kövér csak a 40 kilós tiniknél :), később szépen megtelik mindenki és/vagy küzd a súlyával.
17/18 anonim válasza:
a kérdezőről sem tudjuk, hogy mennyi az annyi, amit ő kövérnek gondol
18/18 anonim válasza:
Szerintem simán, imádom a dundi lányokat :)
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!