Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (csak férfiak)
De miert kell ilyen turho parszt modon viselkedni?
Vard meg, mig odamegy hozzad, elmondja, h akar-e valamit, aztan elmondod, h nem.
Anelkul, h megalaznad! Artott neked? Vagy miert kene megszivatni? Mert kover? Gondolkodjal mar el!
Es az elsonek igaza van, fikazod itt, de azert dug.nad...
Pfff. Iszonyu szanalmas vagy.
Igazi s*ggfej vagy komolyan-.-
Beléd van esve, ha megfekteted mégjobban összetöröd a szívét. Legyél férfi és mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit és kész
Tudom, csak férfiaknak szólt a kérdés, ha nem vagy kíváncsi női szemszögre, ne olvass tovább.
Szerintem simán közölheted vele, hogy nem szeretnél kapcsolatot, de ha Ő is úgy gondolja, egy estében szívesen benne lennél. DE ezt előre kell közölni, nem lefektetni és utána.
Nem biztos, hogy nemet mond, nők is vágynak a szexre. Főleg, ha esetleg nem is sok lehetősége van rá. Csak a lényeg, hogy előre tisztázni kell mindent.
Ha meg nemet mond rá, azzal sem sérted meg. (női logika: lefektetnéd, ez már pozitívum, csak kapcsolatot nem szeretnél)
Én is nő vagyok, de mivel pont egy nőt akarsz megdönteni, ezért talán hasznos lehet a nők véleménye is.
Teljes mértékben egyetértek az előttem válaszolóval.
Ha tényleg rádmegy akkor vagy mondd meg neki, hogy bocs, de nem, vagy játssz nyílt lapokkal és ajánld fel, hogy szexeljetek. Persze ez nem logikus, hiszen ő akar téged, nem pedig te őt.
Azt a helyedben kerülném, hogy behúzd a csőbe, lefektesd, ő meg azt hiszi, hogy komolyabb kapcsolat is lehet belőle. Nagyon-nagyon rosszul járhatsz, hidd el (bár lehet, hogy neked lenne jobb, hátha benőne a fejed lágya...). Ezek szerint nem volt még dolgod elkeseredett, a megaláztatás fájdalmától megvadult szerelmes nővel. Zaklatás felsőfokon!!! Megbánnád azt is, hogy megszülettél.
Miért ez az elhízott lány az egyetlen, aki le akar feküdni veled?
F/37
El kell, h keseritselek. Te sem vagy erettebb, hiaba vagy 21 eves...
D.gd meg, remelem akkor majd a f@rokmereteden fognak rohogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!