Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (csak férfiak)

Figyelt kérdés
A munkahelyemre jött egy új csaj (18) dolgozni, csak két napot van benn mert van egy másik munkahelye is. Nem akarok kertelni eléggé el van hízva, annyira hogy semmi nőieset nem tudok rajta észrevenni. A probléma nem ez hanem hogy állítólag nagyon belém van esve. Folyton másokat kérdez, hogy mit csinálok hol tanulok (egyetem) és keresi velem munka közbe a kapcsolatot. Na most mivel nem akarok jelenleg semmilyen komoly kapcsolatot az életembe, plusz mint fentebb kiderült kifejezetten taszít a személye, ezért arra gondoltam, hogyha már így teper akkor megfektetem hátha attól lenyugszik. Én 21 - gondolom ezt tartja olyan nagyon vonzónak - évesen már nem akarok itt ilyen tini szerelmeset játszani, de a kolléganőim ezerrel nyomatják ezt a hülyeséget, gondoltam jó lenne pontot tenni az ügy végére és talán ő is felnőne végre az álomvilágából. A baj csak az, hogy nem tudom hogy fogadná, lehet hogy nem volt még soha pasija, mi van ha párkapcsolatot akar, ugyanakkor bennem van az is hogy felnőhetne már ezekből a tini románcokból és rájöhetne végre, hogy dugásnál többet nem igazán kaphat tőlem azt is csak egyszer. Szóval a kérdés az lenne, hogyan törjem össze a lány szívét, szimpla elutasítás vagy egy belefér előtte egy kis hülyülés is. Ha valakinek ilyen téren tapasztalata van az írjon.

2013. máj. 9. 23:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Taszít, de azért megdugnád? :D Van gyomrod.
2013. máj. 9. 23:59
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Ha megdugod, még jobban Beléd fog habarodni. Kell ez neked? Én a helyedben "felbérelnék" egy lány ismerőst, hogy játssza el a barátnőd szerepét, és munka végén megvárna a csaj.
2013. máj. 10. 00:01
 3/15 anonim ***** válasza:
arra a kétnapra bujj el a klotyoba
2013. máj. 10. 00:03
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

De miert kell ilyen turho parszt modon viselkedni?

Vard meg, mig odamegy hozzad, elmondja, h akar-e valamit, aztan elmondod, h nem.

Anelkul, h megalaznad! Artott neked? Vagy miert kene megszivatni? Mert kover? Gondolkodjal mar el!

Es az elsonek igaza van, fikazod itt, de azert dug.nad...

Pfff. Iszonyu szanalmas vagy.

2013. máj. 10. 00:06
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazi s*ggfej vagy komolyan-.-

Beléd van esve, ha megfekteted mégjobban összetöröd a szívét. Legyél férfi és mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit és kész

2013. máj. 10. 00:07
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

Tudom, csak férfiaknak szólt a kérdés, ha nem vagy kíváncsi női szemszögre, ne olvass tovább.

Szerintem simán közölheted vele, hogy nem szeretnél kapcsolatot, de ha Ő is úgy gondolja, egy estében szívesen benne lennél. DE ezt előre kell közölni, nem lefektetni és utána.

Nem biztos, hogy nemet mond, nők is vágynak a szexre. Főleg, ha esetleg nem is sok lehetősége van rá. Csak a lényeg, hogy előre tisztázni kell mindent.

Ha meg nemet mond rá, azzal sem sérted meg. (női logika: lefektetnéd, ez már pozitívum, csak kapcsolatot nem szeretnél)

2013. máj. 10. 00:18
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

Én is nő vagyok, de mivel pont egy nőt akarsz megdönteni, ezért talán hasznos lehet a nők véleménye is.

Teljes mértékben egyetértek az előttem válaszolóval.

Ha tényleg rádmegy akkor vagy mondd meg neki, hogy bocs, de nem, vagy játssz nyílt lapokkal és ajánld fel, hogy szexeljetek. Persze ez nem logikus, hiszen ő akar téged, nem pedig te őt.

Azt a helyedben kerülném, hogy behúzd a csőbe, lefektesd, ő meg azt hiszi, hogy komolyabb kapcsolat is lehet belőle. Nagyon-nagyon rosszul járhatsz, hidd el (bár lehet, hogy neked lenne jobb, hátha benőne a fejed lágya...). Ezek szerint nem volt még dolgod elkeseredett, a megaláztatás fájdalmától megvadult szerelmes nővel. Zaklatás felsőfokon!!! Megbánnád azt is, hogy megszülettél.

2013. máj. 10. 00:36
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

Miért ez az elhízott lány az egyetlen, aki le akar feküdni veled?

F/37

2013. máj. 10. 01:08
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem, de most épp róla van szó és mondtam, hogy most abszolút nem akarok semmilyen kapcsolatot. Azt hozzá tenném, hogy ilyen kis nyomoroncok mindig állítólag nagyon belém vannak esve és mindig utoljára tudom meg mert közben mindenkinek elmondják a "hatalmas" érzéseiket irántam. Persze életkorukból kifolyólag én már csak ilyen hülye viselkedés társul. Ha értelmesen közeledne még megérteném, de ezek a hülye két értelmű kifejezések, tartós leblokkolások, hebegés-habogás minden csak nem OK, közben meg rajtam röhög a női részleg.
2013. máj. 10. 05:57
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

El kell, h keseritselek. Te sem vagy erettebb, hiaba vagy 21 eves...

D.gd meg, remelem akkor majd a f@rokmereteden fognak rohogni.

2013. máj. 10. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!