Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (csak férfiak)

Figyelt kérdés
A munkahelyemre jött egy új csaj (18) dolgozni, csak két napot van benn mert van egy másik munkahelye is. Nem akarok kertelni eléggé el van hízva, annyira hogy semmi nőieset nem tudok rajta észrevenni. A probléma nem ez hanem hogy állítólag nagyon belém van esve. Folyton másokat kérdez, hogy mit csinálok hol tanulok (egyetem) és keresi velem munka közbe a kapcsolatot. Na most mivel nem akarok jelenleg semmilyen komoly kapcsolatot az életembe, plusz mint fentebb kiderült kifejezetten taszít a személye, ezért arra gondoltam, hogyha már így teper akkor megfektetem hátha attól lenyugszik. Én 21 - gondolom ezt tartja olyan nagyon vonzónak - évesen már nem akarok itt ilyen tini szerelmeset játszani, de a kolléganőim ezerrel nyomatják ezt a hülyeséget, gondoltam jó lenne pontot tenni az ügy végére és talán ő is felnőne végre az álomvilágából. A baj csak az, hogy nem tudom hogy fogadná, lehet hogy nem volt még soha pasija, mi van ha párkapcsolatot akar, ugyanakkor bennem van az is hogy felnőhetne már ezekből a tini románcokból és rájöhetne végre, hogy dugásnál többet nem igazán kaphat tőlem azt is csak egyszer. Szóval a kérdés az lenne, hogyan törjem össze a lány szívét, szimpla elutasítás vagy egy belefér előtte egy kis hülyülés is. Ha valakinek ilyen téren tapasztalata van az írjon.

2013. máj. 9. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is ez volt mindig. Ha kicsit is rendes voltam egy ilyen "nyolc eves" lannyal, akkor rogton szerelmes meg "titokban" mindig engem figyel, ha feleje kell nezzek, akkor mar ram nez... persze nem szol semmit csak uzenget... ismeros. En hiaba mondogattam, hogy nem akarok semmit. Nagyon idegesito!

En biztatnalak, de nem lenne helyes. Menny oda hozza es monnd meg neki, hogy mit latsz (meg esetleg hallasz) vagy vard meg, hogy oda jojjon monnd csak el neki, hogy mi is a helyzet. Egyezek azzal, hogy mindent elore mongy el neki pl: -nem akarok komoly kapcsolatot, de nem vagyok semminek az elrontoja.

En egy ilyet egyszer megbantottam es nagyon sokaig minden lany bunkonak tartot meg mindegyik haragudott ram, de szerencse ez elmult (8ik altalanos)

Most is van egy ilyen aki mindig engem nez, de nem mondana semi olyat, hogy tetszek neki vagy rendes vagyok vagy valami. Amikor a baratnommel lat akkor csak fintorog, ha kicsit osszevesztunk akkor "valamiert" tul jo kedve van (21 eves!), de nem szolok semmit, eleg baj ez neki...

A helyedben nem vesznek vele ossze, lehet h az egyik baratnojevel josz majd ossze.

23/f

2013. máj. 10. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:
15%
Nem arról van szó, hogy nem érted magad? Azt írod, hogy nagyon nem tetszik, de megdugnád... Nekem ebből úgy tűnik, hogy szexuálisan izgat, de nem érted, hogy miért és ezért félsz lefeküdni vele.
2013. máj. 10. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Tudom, hogy azt írtad, hogy nem vagy kiváncsi az ellenkezőneműek véleményére, ezért ez egy kicsit kotnyelesnek fog hatni, elnézést kérek miatta. Èn is 18 vagyok, ezért valószínűleg jobban megérten a lány érzéseit. Az, ha lefekszel vele és utána pedig otthagyod, nagyon rosszul fog esni neki. Az egy éjszakásból is lelkileg sérülten fog kijönni, még akkor is, ha ő is benne van a dologban. Hagyd meg az àlomvilágában. Nem tudom mennyire érdekel az ő lelkivilága, de szerintem az lenne az emberséges, ha nem bántanád meg. Azt azért még hozzátenném dologhoz, hog egyáltalán nem biztos, hogy az egész női részleg rajtatok csámcsogna, lehet, hogy csak magában örlődne, hogy hogy lehettem ilyen hülye, bár kétség kívül egyszerűbb a szemét pasikra fogni, mint beismerni, hogy ő is felelős.
2013. máj. 10. 12:56
 14/15 A kérdező kommentje:

12-es

A csaj konkrétan olyan mintha fogyatékos lenne, de ezt csak velem szemben alkalmazza, egyszerűen nem veszi észre, hogy ez baromira irritáló nekem. Ezért gondoltam, hogy pontot tennék az ügy végére amit mellesleg ő kezdett el én meg csak égek.

13-as

A női részleg direkt szopat engem olyan hülyeségekkel, hogy hozzám küldik ha valamit el kellene intéznie egyedül vagy éppen engem hozzá (megjegyzem miközben mindannyiunknak dolgozni kéne) és ebből már nagyon elegem van. Na most ha meg hagyom hogy a felhők felett legyen akkor külön magammal cseszek ki. Az egésszel az a baj, hogy ő képtelen normális kommunikációra, pl ha eleve úgy közelítene, hogy nem tudná mindenki róla, hogy nagyon bejövök neki és ezt négyszemközt le tudnánk rendezni akkor nem én lennék külön a hibás ha esetleg ő nagy letargiába esne a visszautasítástól. Így viszont mindenképpen én szívok. Mellesleg láttam már ezeket a nagy egyoldalú szerelmeket a lány részéről és tanúsíthatom akármit csinál a férfiú ha az éppen nem egyezik azzal amit a lány kigondolt akkor hatalmas zokogások és nagy megbeszélések a barátnőkkel, tág családi körrel, apu, anyu, tesó...

2013. máj. 10. 15:42
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Értem, tehát úgy gondolkodsz, hogy ha már igyis úgyis te leszel a szemétláda, akkor miért ne élvezd egy kicsit a helyzetet. Őszintén szólva, ha csak logikusan állnék hozzá a helyzethez, akkor biztos, hogy én is ezt mondanám, de sajnos az érzelmi oldalát is nézem, így már nem olyan egyszerű. Tudnál tükörbe nézni azután, hogy lefektetted és otthgytad? Az elöbb még 13-as válaszoló.
2013. máj. 10. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!