Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/ fiúk, ti is keresztülmentetek ezen a képsoron szakítás után?
2013. máj. 7. 22:51
2/5 anonim válasza:
Az utolsó kép nincs benne akkor igen.:D
3/5 anonim válasza:
Én inkább előtte szenvedtem, mikor már láttam, hogy mi lesz a vége és nem tudtam megmenteni a kapcsolatot... Utána mikor megtudtam, hogy mi volt a háttérben, akkor már nevettem egyet azon, hogy hogy lehettem ilyen marha. Nah meg azon is, hogy miért nem tűnt fel, hogy a barátnőmnek csak annyi esze van, hogy hagyja magát átveretni egy idiótával...
4/5 anonim válasza:
Ez olyan egyén- és helyzetfüggő, hogy nem lehet általánosítani... most nyilván, hogyha a srác szerette még a lányt szakításkor, csak valamiért szét kellett menniük, akkor meghatja majd őt, és fájni fog neki... ha megcsalták a srácot, akkor csak nevet egyet a helyzeten, ha van egy kis esze, és továbbáll...
5/5 kolosszus22 válasza:
Ez több dologtól függ, egyéni lelki beállítottság, alkat kérdése. Plusz az sem mindegy, hogy ki szakít. Általában az szenved jobban akit dobnak. Nálam inkább a "csaj" verziója vált valóra, tehát rögtön szakítás után voltam ramaty állapotban, és azóta egyre jobban.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!