Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agirl kérdése:
Lehet szakitás utáni barátság?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja nem beszéltem az exemmel és negyon hiányoznak a régi beszégetések.Igaz már nem szeretem de soha nem feledem el.Nagyon szeretnék barát lenni vele.Nem is tartjuk a kapcsolatot de hallottam a barátaitól hogy szeret még és hiányzok neki.Mit tehetnék hogy ujra beszéljünk és barátok legyünk?2013. máj. 7. 16:38
1/6 anonim válasza:
Ha ő tényleg szeret még, de te már őt nem, akkor szerintem nem érdemes próbálkoznod, tuti csak baj lenne belőle.
2/6 A kérdező kommentje:
hat az igazat megvalva meg egy picit szeretem es hianyzik :(
2013. máj. 7. 16:46
3/6 anonim válasza:
Így nem, mert ez nem barátság lenne. Persze lehet a barátunk a párunk is, akibe szerelmesek vagyunk, de ti már nem vagytok egy pár és ő még szeret is, lehet te is őt, ez még mindig inkább a szerelem kategóriába tartozik.
Tisztán barátság akkor lehet köztetek, ha már egyikőtök sem táplál gyengéd érzelmeket a másik iránt, viszont beszélgetni még mindig jól el tudtok.
4/6 A kérdező kommentje:
koszi :) csak fb-n kitorultem azt hittem jobb lesz de kozbe sokkal rosszabb es hianyzik
2013. máj. 7. 17:03
5/6 anonim válasza:
Majd X ev mulva, ha mar Te is egy masik kapcsolatban elsz, es O is. Akkor lehet baratsag TALAN.
En tobbnyire felegettem a hidakat, de barmelyik exemnek segitsegre lenne szuksege szinte biztos, hogy segitenek...
6/6 anonim válasza:
Ha csak barátja akarsz lenni akkor ne erőltesd, ne okozz neki fájdalmat. Ne reménykedjen szegény hiába. Amugy én ebbe az egészben nem hiszek. Szakitás után sose lesz barátság max. távoli ismerősnek tartom, néha beszélünk és annyi. Ez is csak azóta mióta túlléptem addig le volt tilva mindenki mert csak ugy tudtam elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!