Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni barátságból újra szerelem?
szakítás után nincs barátság, szerelem pedig még annyira sem
gondolkodj el azon h valamiért vége lett a kapcsolatnak, valamiért nem működött
összejöhettek újra, pár hónapig megint jól ellesztek, majd megint jön a szakítás amint előjönnek újra a gondok és a múlt
azt javaslom lépj tovább és ne gyötörd magad egy elmúlt szerelem miatt 22F
mert még szeret
én 3 éve szakítottam az egyik exemmel, és még mai napig eszembe szokott jutni, néha beszélgetek vele facen, és folyamatosan feltörnek bennem az emlékek, jók és rosszak egyaránt.De tudom hogy újra kezdhetnénk, hiszen mondta hogy még mindig szeret, de nem tudnám megtenni, mert már tudom hogy nem működne a kapcsolat...eddig sem működött pedig többször is újra kezdtük, akkor most miért működne...uhh bocsi a monológomért :/
tehát én úgy érzem nem éri meg ezzel foglalkoznod, majd idővel elfelejted és könnyebb lesz, csak még ő sem tette túl magát rajtad 22F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!