Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátságból szerelem? : )
Barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság sosem ://
Azzal talán nincs is baj ha egy osztályba jártok, az én osztályomba is van egy szerelmes pár, már 3 éve együtt vannak :)) !!
Nem kell minden szünetben együtt lenni, minden órán egymás mellett ülni_ ez megoldható, mert valóban nyomasztó lenne ha egyfolytában kettesben lennétek ((:
Ha szeretitek egymást, akkor összejöhettek, de mindenképpen értékeljétek át, hogy ez valóban szerelem, vagy esetleg csak egy túl joó barátság !!?
:D:D:D
Akkor szeret Téged :)) <3 !!
Én szurkolok Nektek !! :D:D
5 évig voltunk barátok úgy.. hogy abból kb én 3 évet szerelemes voltam a fiú barátomba... aztán túltettem magam (elmúlt nyáron) rajta és idén novemberbe összejöttünk :)
ő kezdett el nekem udvarolni meg hajtani rám :D
szóval határozottan lehetséges D:
Nos, én is a haverommal jöttem össze aki az osztálytársam. Hát elég egyszerű: nem kell egymáson lógni állandóan :D Van hogy egymással dumálunk, de van hogy ő elmegy a fiúkhoz beszélgetni, én meg a csajokhoz, aztán kész, így nem megyünk egymás agyára :DD Bár mi amúgy se, mi bírjuk ha össze vagyunk zárva :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!