Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác azt mondja, hogy te kellesz neki, az teljes mértékben elhihető?
lehet hogy nem tudná elképzelni mint barátnőt, de mint lelki kukát, vagy szexpartnert, úgy lehet...
én mindenesetre azért vigyáznék az ilyen messzi-csajokkal, mert őket még közös ismerős által sem lehet leellenőrízni mit csinál.
egyik barátnőmet is ilyen csajjal csalta a pasija és utána azzal mentette magát hogy hát csak szexre kellett... meg az is kiderült hogy a problémáit vele osztotta meg. de könyörgöm, kérem, akk minek járt a barátnőmmel, neki kellett volna ezeket elmondani/vele csinálni.
szóval sok pasi rafkós, az hogy "sose tudnám barátnőmnek elképzelni" -még nem jelenti azt hogy: á gerjedek rá mint állat és elkapnám ahogy lenne rá lehetőségem v. ingyen pszichológus, neki lelkizhetek nyugodtan, nem fog behisztizni
persze lehet hogy a te pasid kivétel, de elég gyakran észrevettem ezt a vetítést a pasiknál
meg elég gyakran akartak ilyenre tartani, szóval... ismerem ezt a játékot, mint a rossz pénzt
Egyenlőre ezt ne fújd fel, attól h valakinek párja van attól még tetszeni tetszik neki soksok más pasi és nő.
Te is beszélsz pasikkal ő is, amíg foglalkozik veled és nem azaz első neki és nem érzed úgy hogy a kapcsolatotok kezd kisiklani addig szerintem ne foglalkozz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!