Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy srác azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anszan kérdése:

Ha egy srác azt mondja, hogy te kellesz neki, az teljes mértékben elhihető?

Figyelt kérdés
A barátommal közel fél éve voltunk együtt de egy lány felbukkant, aki messze lakik, de láthatóan tetszik neki, sőt be is vallotta...Ez engem nagyon bántott, de nem tudtam mit tenni ellene, bizonygatta hogy belém szerelmes és én kellek neki.. Azóta a lánnyal ( több hónap) rendszeresen, napi szinten beszél, de egy őszinte beszélgetés során elmondta, hogy még mindig csak én kellek, és a lányt már nem tudná elképzelni maga mellett akkor se, ha én nem lennék.. Mire következtessek?

2013. márc. 28. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az már baj,ha egyáltalán képbe kerül egy másik lány.Az még a kisebbik baj volna,hogy tetszik neki,az már jóval nagyobb,hogy napi szinten kapcsolatban vannak,mert jelent valamit.Bár az sem vonható kétségbe ennyi információ alapján,hogy szeret Téged,meg azt sem lehet állítani biztosan,hogy van köztük valami,de azért jobb lesz vigyáznod.
2013. márc. 28. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:

lehet hogy nem tudná elképzelni mint barátnőt, de mint lelki kukát, vagy szexpartnert, úgy lehet...

én mindenesetre azért vigyáznék az ilyen messzi-csajokkal, mert őket még közös ismerős által sem lehet leellenőrízni mit csinál.

egyik barátnőmet is ilyen csajjal csalta a pasija és utána azzal mentette magát hogy hát csak szexre kellett... meg az is kiderült hogy a problémáit vele osztotta meg. de könyörgöm, kérem, akk minek járt a barátnőmmel, neki kellett volna ezeket elmondani/vele csinálni.

szóval sok pasi rafkós, az hogy "sose tudnám barátnőmnek elképzelni" -még nem jelenti azt hogy: á gerjedek rá mint állat és elkapnám ahogy lenne rá lehetőségem v. ingyen pszichológus, neki lelkizhetek nyugodtan, nem fog behisztizni

persze lehet hogy a te pasid kivétel, de elég gyakran észrevettem ezt a vetítést a pasiknál

meg elég gyakran akartak ilyenre tartani, szóval... ismerem ezt a játékot, mint a rossz pénzt

2013. márc. 28. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt megérteném,ha olyan lánnyal beszél napi szinten,akivel barátok. De ha bejön neki,akkor eléggé mérges lennék,még akkor is,ha messze lakik. Beszélgessen inkább veled,éreztesd vele,hogy ez neked nem esik jól. Vagy a szeme láttára beszélgess egy sráccal napi szinten,sms-gessetek,telefonágassatok,stb. Nézd meg,minden ribancnak le leszel hordva.
2013. márc. 28. 14:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Ő egy nyílt ember.. sok lánybarátja van , akikkel napi szinten tartja a kapcsolatot, ezzel tisztában vagyok, és el is fogadtam. Az is tény, hogy közülük voltak akik tetszettek nekik, majd barátok lettek, és ha lehetőség is nyílt rá se tett semmit..ezek alapján nem tartom olyan vészesnek a helyzetet...Én is beszélek minden nap srácokkal, ez nem okoz nagy gondot..
2013. márc. 28. 14:56
 5/5 ASOT ***** válasza:

Egyenlőre ezt ne fújd fel, attól h valakinek párja van attól még tetszeni tetszik neki soksok más pasi és nő.

Te is beszélsz pasikkal ő is, amíg foglalkozik veled és nem azaz első neki és nem érzed úgy hogy a kapcsolatotok kezd kisiklani addig szerintem ne foglalkozz ezzel.

2013. márc. 28. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!