Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik és hogy kell észre venni azokat a jeleket, amiket a csajok adnak ha nyomulsz rájuk?
Figyelt kérdés
Ha barátnőt szeretnék és nyomulok a csajra, akkor milyen jeleket szokott adni, hogy ha én is bejövök neki?2013. márc. 29. 22:29
1/8 anonim válasza:
Mosoly, nevetés, szívesen van veled. Ha elhívod randira, elmegy.
2/8 anonim válasza:
Morse jeleket ez egyértelmű csak először adj neki egy Morse távírót
3/8 anonim válasza:
Ha nekem tetszik egy srác akkor tuti ,hogy keresem a szemkontaktust vele.Nem feltűnőem ,de ott vagyok mellette.Egy lányon onnan láthatod ha tetszel neki ,hogy ha meglát zavarba jön mosolyog furin kezd viselkedni,mosolyog és közbe lesüti a szemét. 19/l
4/8 anonim válasza:
Megsimítja a haját, feléd fordul... de szerintem ide még fel lehetne sorolni vagy 100-at...
Talán a legegyszerűbb: vegyél egy testbeszéddel foglalkozó könyvet és olvasd el, abban ugyan nem csak a vonzalomra utaló jeleket fogsz látni, de legalább tudni fogod azt is, hogy mi az, ami nem jön be...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és várom a továbbiakat :) mindenkinek a véleményére-tapasztalataira kíváncsi vagyok :)
2013. márc. 29. 22:40
6/8 A kérdező kommentje:
3. ez mit jelent?:mosolyog és közbe lesüti a szemét.
2013. márc. 29. 22:40
7/8 anonim válasza:
Beteszi a tepsibe a szemét és 200fokra állítja a sütőt...
Lefelé pillant, azt jelenti. :D
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg zavarban van, és lehet, hogy tetszel neki. Viszont mivel sanszos, hogy gátlásos típus, nem lesz vele könnyű dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!