Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek tovább? Mit tanácsoltok?
Van egy lány, akibe nagyon szerelmes vagyok és évfolyamtársam, de nem osztálytársam. Már több, mint egy éve megismertem, egyből megtetszett, ám sokáig csak külső információkat szereztem róla egy-két közös ismerősnek köszönhetően. Az első jelentős lépés pár napja történt, amikor közös csapatban indultam vele egy versenyen. A csapatmunka során jobban megismertük egymást, de nem igazán éreztem meg, hogy mennyire voltam szimpatikus számára, de talán sikerült jó benyomást keltenem, hiszen a csapat elég jó helyen végzett, és ebben nekem is szerepem volt. Mindketten élvonalbeli tanulók vagyunk.
A kérdés az, hogy hogy lépjek tovább, mit tegyek, mire számíthatok. Én 15/F ő 14/L. Természtesen nem az az első gondolatom, hogy lefektessem, hanem egy bizalmasabb, erős szerelmi kapcsolatot szeretnék kialakítani. Sokan mondanák, hogy ebben a korban ne nagyon számítsak tartós kapcsolatra, de kinézem főleg az én, de az ő érettségéből is, hogy van ilyenre lehetőség. Átgondolt, komoly válaszokat várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!