Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy akik együtt voltak és szakíttak, utána lehetnek még barátok?

Figyelt kérdés
Nagyon szenvedélyes kapcsolat volt, rengeteg szexszel és érzelemmel. Ezek után lehet a két fél között barátság, vagy az egyik fél csak azért erőlteti hogy maradjon meg a "baráti" viszony (pl.minden nap beszéljenek), mert azt reméli, hogy majd egyszer újra összejönnek?

2013. máj. 4. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne válhatna barátság egy ilyen kapcsolatból?:DD
2013. máj. 4. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem lehetnek
2013. máj. 4. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem. Ez veszett fejsze nyele, mert az egyik mindig többet akar...
2013. máj. 4. 23:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem. Csak, ha gyerek szerelemről lenne szó, de ez nem az.. Lehet békében lenni, de egymástól távol..
2013. máj. 4. 23:21
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Lehet. Miért ne lehetne? Emberfüggő. Nem értem, hogy miért mondják, sokan, hogy nem lehet. Attól, hogy nekik ez a tapasztalatuk, nem illik mindenkire.

Fiatal kapcsolatoknál sok embernél láttam, hogy barátok maradtak. Ugye együtt mentek át a dolgokon, 'nőttek fel', és így nagyon jó barátok maradtak.

2013. máj. 4. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:
10%

"Attól, hogy nekik ez a tapasztalatuk, nem illik mindenkire. "

Nekik nem tapasztalatuk, mert a büdös életbe nem volt/és nem lesz ilyen kapcsolatuk, csak féltékenyek és reszketnek.Ezért irjkálnak igy. No meg az irigység az nagyon munkálkodik bennük.

2013. máj. 4. 23:26
 7/11 anonim ***** válasza:
10%
*mert a büdös életbe nem volt/és nem lesz ilyen kapcsolatuk(mert önzők)
2013. máj. 4. 23:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyrészt nem lehet, másrészt pedig nem is "egészséges" ápolni a kapcsolatot tovább.
2013. máj. 4. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Biztos lehetséges, én mindig úgy terveztem, hogy legyünk barátok, aztán nem találkoztunk többé. De utólag belegondolva, jobb is így.
2013. máj. 5. 02:18
 10/11 anonim ***** válasza:

nálam az a helyzet, hogy csak azzal maradtunk barátok akivel nem jártunk együtt csak szex volt. viszont vele már 5 éve barátok vagyunk. régebb óta ismerem mint a férjemet.

azt nem tudnám elképzelni hogy olyannal barátkozzak akibe azelőtt szerelmes voltam...csak előtörnének az érzelmek.

de ettől még másoknak beválhat:)

27/N

2013. máj. 5. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!