Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy akik együtt voltak és szakíttak, utána lehetnek még barátok?
Lehet. Miért ne lehetne? Emberfüggő. Nem értem, hogy miért mondják, sokan, hogy nem lehet. Attól, hogy nekik ez a tapasztalatuk, nem illik mindenkire.
Fiatal kapcsolatoknál sok embernél láttam, hogy barátok maradtak. Ugye együtt mentek át a dolgokon, 'nőttek fel', és így nagyon jó barátok maradtak.
"Attól, hogy nekik ez a tapasztalatuk, nem illik mindenkire. "
Nekik nem tapasztalatuk, mert a büdös életbe nem volt/és nem lesz ilyen kapcsolatuk, csak féltékenyek és reszketnek.Ezért irjkálnak igy. No meg az irigység az nagyon munkálkodik bennük.
nálam az a helyzet, hogy csak azzal maradtunk barátok akivel nem jártunk együtt csak szex volt. viszont vele már 5 éve barátok vagyunk. régebb óta ismerem mint a férjemet.
azt nem tudnám elképzelni hogy olyannal barátkozzak akibe azelőtt szerelmes voltam...csak előtörnének az érzelmek.
de ettől még másoknak beválhat:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!