Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy akik együtt voltak és szakíttak, utána lehetnek még barátok?

Figyelt kérdés
Nagyon szenvedélyes kapcsolat volt, rengeteg szexszel és érzelemmel. Ezek után lehet a két fél között barátság, vagy az egyik fél csak azért erőlteti hogy maradjon meg a "baráti" viszony (pl.minden nap beszéljenek), mert azt reméli, hogy majd egyszer újra összejönnek?

2013. máj. 4. 23:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én a volt barátommal nagyon jóban maradtam, legjobb barátok is vagyunk! a szeretet az megmaradt nagyon is! szerelmesek voltunk egymásba, de aztán rájöttünk, hogy ha 1x nagyon összeveszünk, elronthatjuk azt a kapcsolatot, amit eddig felépítettünk. ezért vége lett. de nem bánom! nagyon jóban vagyunk tényleg :) bár lehet h azért is, mert nem mélyült nagyon el a kapcsolat, nem feküdtünk le.... de szerintem ezzel együtt is jóban lettünk volna :)
2013. máj. 5. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!