Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte és nem képmutató emberek! Mondom őszinték! Előfordulhat hogy csak és kizárólag a társadalmi nyomás miatt hajszoltok egy bizonyos szépségideált társkeresésben ami nem is tetszik nektek? (PÉLDÁK lent)
Pl nem titkoltan sok férfinak izgatóbbak a kevésbé vékony alacsonyabb idősebb nők, mint mondjuk a fiatal magas karcsú top modell alkatúak.
Vagy egy 158 cm-s nő mellé tényleg egy Thor vagy Khal Drogo passzolna aki mellett gyereknek néz ki?
Sok olyan ember van aki csak és kizárólag a társadalom és média által előírt szépségideált hajszolja, azért hogy mások előtt sikeresnek tűnjön ezen a téren? És közben egész mást tart vonzónak?
En is biztos vagyok abban, hogy van szerepe a medianak a szepsegideal alakulasaban.
Ezert erre nagyon nehez öszinten valaszolni, mert nem tudhatom, hogy ugyanazok a nök tetszenenek -e, ha soha nem lattam volna idealizalt kepet egy nöröl - de nem egy barlangban nöttem fel.
Hazudnek, ha azt mondanam, hogy nem szamit a külsö, de nem voltak mindig szupermodell külsövel rendelkezö baratnöim. Ez nem jelenti azt, hogy nem tartottam külsöleg is vonzonak öket, de nehezen tudtam volna elkepzelni öket plakaton, mint jelen paromat, aki fösuli mellett modellkedett. Ö feltünöen gyönyörü! Tündeszerü arcvonasok, magas, sportos, vekony (ahhoz kepest nagyon telt, feszes cicikkel), szöke, kekszemü es egy olyan mosoly, amitöl meg a sajat nevedet is elfelejted.. Az ismerkedesnel en ezt inkabb hatranynak ereztem (legalabbis magamra nezve), mert nem tartottam magam tul eselyesnek. Nem is akartam ujabb tagja lenni az ö rajongoi/baratzona klubjanak. Ha ö nem lep felem nagyon egyertelmüen, talan nem lett volna batorsagom kezdemenyezni.
Kérdező, igazán őszintén, engem soha nem az érdekelt, mi a társadalmi norma, hanem a saját testem és fantáziám reakcióit figyeltem meg abból a szempontból, hogy ki tetszik. Szóval a testem és a fantáziám másképp reagál arra, aki tetszik, és másképp reagál arra, aki nem. Ezt a moziváaszon és az újságok meg a többi egyáltalán nem befolyásolják.
Különben meg senkinek semmi köze hozzá, hogy az embereknek mi tetszik. Ha valakinek egy Khal Drogo fazon tetszik, és annak a fazonnak is tetszik az illető, más nem számít. Nem attól lesz egy pár összeillő, hogy szerinted mennyire néznek ki jól egymás mellett, hanem, hogy ők mennyire érzik jól magukat együtt. :-)
Engem totál nem érdekel, hogy másoknak mi tetszik, nem olvasok női magazinokat, és nincs tv-m se. Most gondolom nőben is a pálcikalábú a divat, mert tele van velük a város, de én nem bírnám elviselni, ha nem lenne rajtam semmi izom. És nem, nem vagyok kigyúrt, csak úgy nézek ki, mint aki néha sportol.
A pasim lassan három éve van meg, nem hordja ezt a hülye férfikontyot, sose hordott p.icsagatyát, nem kondizik, farmert és pólót hord tinikora óta. Én is tíz éve ugyanolyan fazonú ruhákat hordok, nem hordok műkörmöt, póthajat, egyebeket, még csak nem is sminkelek hétköznapokon.
Egyébként külsőre nem sok közös volt az exeimben se, pl volt 120 kilós kocka pasim is, meg volt nyeszlett csöves (tényleg mindenhol aludt és folyton tarhált) punk is, ezek meg sose voltak divatban tudtommal. Viszont személyiségre mind hasonlóak voltak az akkori önmagamhoz, és kívül-belül így tetszettek akkoriban.
Biztos sokan majmolják az aktuális divatot, látok elég embert, akik ugyanúgy néznek ki, de ez nem az én műfajom. Túl öreg vagyok már ahhoz, hogy ne a saját életemet éljem. :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!