Miért van az, hogy a bkv ellenőrök bizonyos társadalmi csoportokat nem büntetnek meg?
Azért mert (még ha nehéz is elhinni) ők is emberek, akiknek ahogyan neked is, kedves az élete.
És nem akar megmurdelni egy machétára felfűzve.
Persze bosszantó sőt egyenesen flháborító nekem is, én is bérlettel utazom, de részben meg tudom érteni. Én is "kétajtós" vagyok, de azért cigánnyal óvatosnak kell lenni. Azoknál a 6 éves pulya is konyhakéssel jár :-(
És van pofája az LMP-nek kijelenteni, hogy nincs cigánybűnözés. Én erre szoktam mondani, hogy miért VAN EGYÁLTALÁN MÁS bűnözés mint a cigánybűnözés?
Igaza volt a Miskolci rendőrnek, magyar maximum bankot vagy benzinkutat rabol minden mást cigány :(
Be lehetne vezetni ezt a rendszert is, még csak civilben sem kellene lenniük.
Egy a probléma: Ez rengeteg pénzbe kerül, amit a BKV nem mer vállalni. :(
Pedig ha egy hónapig dömpingzerűen ezt csinálnák tutira lenne látszatja a pénztárakban is: A bliccelők a rendőrnek kötelesek odaadni az igazolványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!