Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő vagy jól néz ki és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő vagy jól néz ki és buta, vagy elhanyagolt és okos?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok az általánosításért, de folyton-folyvást ilyenekbe botlok bele. Akik egész életükben jól tanultak, érdekli őket a történelem, irodalom, a különféle tudományok, tájékozottak a világ dolgaiban, választékosan fejezik ki magukat, okos döntéseket hoznak, sikeresek a karrierükben, azok elég csúnyák, nem sportolnak semmit, nincs alakjuk, nőietlenek, nem foglalkoznak az öltözködésükkel...teljesen kiábrándító.

Akik pedig csinosak, szépek, azokról távolról is sikít, hogy buták, mint a föld, persze ők a világ legokosabb emberének tartják magukat. Oké, nem kell könyvmolynak lenni vagy nagyon műveltnek, de amikor a csaj nem tudja megmondani, hogy a 48-49es magyar szabadságharc előtt vagy után volt-e a II. világháború, na az totál égő és kiveri a biztosítékot..Petőfi Sándort a 20. században helyezi el, halvány fogalma sincs a legtöbb természeti jelenség kialakulásának okáról, a legtöbb országról nem is hallott, európai országokat Ázsiába helyez el..de tényleg halvány fogalma a legalapvetőbb dolgokról!!

Én személy szerint figyelek a külsőmre, rendszeresen sportolok, ápolom magam, emellett sokat olvasok, tájékozott és művelt vagyok. Hihetetlen, hogy nőben alig van ilyen, az is foglalt már rég.

2016. jún. 17. 11:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%

Azok már elkelnek 15 évesen és utána relatíve nem léteznek a piacon.

2016. jún. 17. 11:39
 12/21 anonim ***** válasza:

egy dalszöveget írtam le de mindegy. :D

amúgy szerinted semmi nem történhet ami miatt szingli lehet egy értelmes, jól kinéző huszonéves nő?

persze, én is mindig megkapom hogy selejt vagyok, vagy dagadt vagy ocsmány, mert 22 éves létemre egyedül vagyok. szerintem egyik sem igaz rám, de kinek mi. :)

2016. jún. 17. 11:49
 13/21 anonim ***** válasza:

Én ugyanúgy megkapom, hogy "lúzer" vagyok emiatt.

Amúgy én örülnék legjobban, ha lennének ilyen magányos/"szingli" csajok, de nincsenek... Sőt semmilyen sincs, aki egyedül lenne.

2016. jún. 17. 11:50
 14/21 Kenzo Tenma ***** válasza:
59%
Ha elhanyagolt akkor nem lehet túl okos. Nekem ez a meglátásom.
2016. jún. 17. 12:01
 15/21 anonim ***** válasza:
40%
ANTIFEMINIZMUS!
2016. jún. 17. 12:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, én se vagyok sötét, jesszus miket írtál. XD Szép is vagyok, ápolt. Sosem sminkelek, mégis jól nézek ki... Van is barátom, imádja az eszemet és az alakonat, arcomat is. Aki nem hiszi, járjo utána.
2016. jún. 17. 12:27
 17/21 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem meg igenis lehet általánositani, bár akkor érdekelne hogy neked mi a szép nő és mi az elhanyagolt? :)

Pl én, mint nő, besorolnék egy etxravagáns kategóriát is nőknél, ami tényleg általánositva a buta kategória. Nem vicc, napi szinten látom/hallom őket, sokat járkálok a városban, szoktam szórakozni is járni, és bocs, de én tényleg ezt látom.

Na most, van a szép nő kategória, akiket inkább inteligensnek tartok, és műveltnek. Mert ők tényleg azok, bár szerintem egy öltözet simán elárulja az illető jellemét is. Persze vannak akik szép nők, nincs baj az öltözetükkel, de buták mint a föld...

És akkor jöjjön az elhanyagolt kategória... Na igen ezen szerintem mind vitatkozhatnánk hogy mi is az elhanyagolt... Mert nincsenek divatos mai ruháid attól még nem leszel elhanyagolt... vagy mert kicsit kócosabb a hajad a kellténél (mert nincs időd folyton fodrászkodni) vagy mert kicsit kopott a cipőd az átlagnál...

Én nőként úgy fogalmaznám meg az elhanyagolt külsőt, mint ami higiénialiag nincs karbantartva (ehhez alapvető kozmetikai beavatkozások is beletartoznak-mint a szemöldöszedés, gynatáztatás).

2016. jún. 17. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Nőként mondom hogy ez tényleg így van. De ez a férfiakra is igaz ám. Én is azért nem találok párt mert a külső és a belső is fontos nekem, hiszen én is megütök egy bizonyos szintet és szeretnék hasonló kaliberű partnert, de hát mintha tűt keresnék a szénakazalban. Én mondjuk nem úgy fogalmaznék hogy elhanyagolt lenne aki okos, inkább csak hogy az alap adottságai nem jók, ezért nem lesz vonzó akkor sem ha ápolt, igényes. De érthető....hiszen aki szépnek születik az folyamatosan pozitív visszajelzéseket kap kicsi korától kezdve, a másik nemtől folyamatosan megkapja a figyelmet és a szépséggel még sikereket is el lehet érni így aztán az egekbe szökik az önbizalma és tök jól elvan, nincs szüksége arra hogy tanuljon, fejlessze magát belsőleg. Aki meg rondának születik az meg inkább az agyát kezdi el használni a teste helyett.
2016. jún. 17. 13:27
 19/21 Titusztitusz ***** válasza:
Hát nem tudom...Nekem valahogy teljesen más tapasztalataim vannak a nőkkel kapcsolatosan...Mégpedig az, hogy amelyik nő SZÉP, az egyben okos is meg művelt is, és a legtöbbször szeret is sportolni...Amelyik meg ronda, annak visszataszító és primitív, MINDEN tulajdonsága...Kivétel nélkül...Külső is, és belső is...Szerintem kérdező te túl sok "hallivúdi" filmet nézel mostanában, ugyanis azokban szokás teljesen kifordítva bemutatni a világot...Miszerint a filmekben a szép nők buták,sekélyesek, míg a rondák, meg csupa szép tulajdonságokkal vannak megáldva...Mint pl. intelligencia, érzelmesség, aranylélek, meg hasonlók...Csakhogy ez a VALÓ ÉLETBEN nem így van...Vagy legalábbis én így tapasztalom a dolgokat...
2016. jún. 17. 13:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem eddig mindig csinos és okos barátnőim voltak.
2016. jún. 17. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!