Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem provokálni szeretnék, de miért hiszi magáról olyan sok nő, hogy ő az "okos nő" mintapéldánya?
Rengetegszer olvasni, hogy a mai férfi (aki mellesleg papucs), nem szereti az okos nőket, helyette pichákat, cicababákat választ.
Egyfelől mint általánosítás könnyen elbukik ez a gondolat, de az az igazság, hogy sztem általánosságban mi férfiak nem az okos nőktől tartunk(és tartjuk magunkat távol), hanem az erőszakos, okoskodó, feminista, tiszteletlen, domináns nőktől(vagy ezen tulajdonságok nem triviális, lineáris kombinációjával bíró nőktől).
Most őszintén, hallottátok valaha egy nőtől is, hogy ő nem kifejezetten okos?
Általában az hangoztatja ezt, aki amúgy sikertelen a magánéletben és keresnie kell valamit, ami visszaigazolja önnön nagyszerűségét és ami által a férfiak gyengeségének tudhatja be, hogy őt nem választják/dugják/veszik el.
Az én véleményem az, hogy amelyik nő az intelligenciájával akar ma párt fogni, az nem intelligens, hanem csak szimplán csúnya.
Az okos, és az okoskodó között elég nagy különbség van.
Lehet az utóbbi is okos, de hozzá még tartozik a nagyképűség, önteltség, meg egy rakat negatív emberi tényező.
Ilyen embert meg nem igazán lehet szeretni, meg senki sem keresi a társaságát.
A kérdésed valóban nem túl bölcs, és nincs értelme!
Okos, és hülye, a férfiak, és nők között is van bőven!
Az is igaz hogy a hülye kezdi el magáról bizonygatni hogy mennyire okos!
Azért remélem segítettem!
Tomi
(az ISTEN)
A GYK-s példákból kiindulva sok hülye férfitársam azt a nőt tekinti okosnak, aki szép. Róla áradoznak, őt dicsérik, neki bókolnak. A szép csaj meg hülye lesz nem elhinni, ha egyszer mindig megerősítést kap erről. Részben a mi hibánk is, akik felnyalják a jó csajokat.
Egyáltalán nem rajongok azokért a nőkért, akiket a szépségüknek köszönhetően körbeugrálnak a férfiak. (A GYK-s csajok közül is inkább azokkal szoktam beszélni, akiknek nem nyaliznak tucatnyian. Mindenki által körbeugrált nő = mindenki macája.) Kezdjük ott, hogy a rengeteg pozitív visszajelzés miatt ezek a nők totál el vannak szállva, és félistennek, de minimum műveltnek, intelligensnek, erkölcsi prédikátornak hiszik magukat, miközben csak sunyik, kétszínűek, érdekemberek.
Amelyik nő okosnak hiszi magát, az képtelen bárkihez alkalmazkodni, hiszen önmagát tekinti tökéletesnek, és bármikor jut akármelyik ujjára minimum tíz hapsi.
Szevasz Tomi
Nem is állt szándékomban bölcs kérdést feltenni. Eleve nem számítok arra, hogy vállveregetés lenne a jutalmam.
Viszont amit írtál, miszerint "Az is igaz hogy a hülye kezdi el magáról bizonygatni hogy mennyire okos!", az túl sarkos.
A fentebb felsorolt egyéb rossz tulajdonságok önmagukban sokkal negatívabbak egy nő esetén, mint amennyire az "okossága" jó tud lenni.
Ennek lesz a következménye, hogy ha egy nő okos és okoskodó is, végül dobva lesz, de ha nem okos és nem is okoskodó, maradhat(ha csak ezen két tényező a különbség).
A nők hajlamosak ezt úgy értelmezni, hogy vele, az okos nővel szemben egy buta nőt választunk, pedig ez így csak egy logikai hiba.
Ha lesz türelmem, egyszer majd kikeresem, hogy pontosan melyik.
Things My Dick Does
Nagyon érdekes gondolatot pedzegettél, számíts a lepontozásra :)
Viszont én ismerek szép ÉS okos nőket.
Sztem az, hogy valaki szép, nem menti fel, ha emiatt buta, öntelt vagy okoskodó lesz.
Ugyanakkor egy csúnya nő se engedhesse meg magának, hogy a férfiak legyenek a hibásak az ő sikertelensége miatt...
Erre szokták mondani, hogy az intelligencia a legjobban elosztott dolog a világon: szinte mindenki azt hiszi, hogy neki elég jutott.
Pár hete olvastam is egy félbulvár kutatást (sajnos nem emlékszem, hogy hol), ahol az embereknek kellett magukat értékelni különféle szempontok alapján. A csattanó az volt, hogy 90%-uk állította, hogy okosabb az átlagnál :D
Igen, ez egy jó téma.
Mindenki okosabbnak hiszi magát az átlagnál, de akkor nem jön ki az átlag.
Ami igazán furcsa dolog a számomra, hogy a nők megkövetelik, hogy az eszük és egyéb képességeik alapján legyenek megítélve általunk, ne a külsejük alapján, ám mégis miben versenyeznek egymás közt folyton?
Költői kérdés...
Nos igen felvetésed jogos.
Viszont pont veletek van a baj férfiakkal, hogy az egekig magasztaljàk az ilyen buta primkó nőket, mert szépek.
Sok férfinak fogalmi zavara van, mert egy csinos nő esetleg érti a szarkazmust akkor màr huuuuuuu de okos....
Vagy tényleg làtjàk, hogy buta a csaj mint egy talicska majom, de akkor is túl idealizàljàk. Piedesztàra emelik.
Persze én megérte, mert azt mégse mondhatja a csajnak, hogy hülye vagy mint a seggem, mert akkor sosem kapjàk meg.
Az én privàt véleményem az, hogy minden férfinak priorizàlni kéne.
Mi a fontos szàmàra egy nőben.
Aztàn eszerint dónteni. Én azt sem ítélem el ha egy férfinak jobban szàmít, hogy egy csaj 10/10es legyen. Szìve joga.
Mondjuk azért én ettől többet vàrok egy férfitól.
Viszont ez meg az én egyéni döntésem.
Én nem vagyok kifejezetten okos, ezzel tisztában is vagyok. Mégse indítottam soha ezzel ismerkedést és nem is "vallottam be". Amondó vagyok, hogy egy embernek egyedül kell kialakítani egy véleményt a másikról, nem pedig közölni vele, hogy hogyan lásson engem: "Meggyőződésem, hogy ronda, idióta, cinikus és érzéketlen dög vagyok. Vita nincs!".
"Az én véleményem az, hogy amelyik nő az intelligenciájával akar ma párt fogni, az nem intelligens, hanem csak szimplán csúnya."
És akik ide írogatnak férfiak, hogy ők rondák (de belsőleg tökéletesek mind!) azokról mi a véleményed?
Igazat írtál.
Mindkét nemnél hasonló a probléma.
Némileg sarkítva arról szól, mintha vennél a sportkocsit, majd rinyálnál, hogy rohadtul nem tudsz vele teszkózni, vagy vennél egy WagonR-t és rinyálnál, hogy nem tapadnak a csajok.
Valamikor döntést hozunk és a döntésünknek mindig lesznek negatív hozadékai. Ez elkerülhetetlen és senki mást nem hibáztathatsz, ha a negatív oldalt nem tudod kezelni később.
Ezt persze mindenki a szélsőségeken méri le magán: "juj, de nem kéne a Pumped Gabó, hát az nagyon sötét, hiába izmos..." Csakhogy ez még nem biztosíték arra, hogy a másodikról, harmadikról majd ugyanilyen jól tudsz ítéletet mondani, ott nem lesz ilyen egyértelmű, mint Gabó esetében.
A srácok általában a nyugit szeretik. A nyugit általában átlagos, szürke lánnyal lehet elérni.
A nők gyűlölnek átlagosak, szürkék lenni, ők felkavarni akarják az állóvizet, őket kívánni kell!
Itt jön képbe az egyik mondatod: "mert azt mégse mondhatja a csajnak, hogy hülye vagy mint a seggem, mert akkor sosem kapjàk meg."
A férfiak, egész kevés kivételtől eltekintve, nem engedhetik meg maguknak, hogy őszinték legyenek.
Képzeld el, milyen lenne egy ismerkedés, ahol elárulom, hogy miket tennék veled első gondolataimban...
Vagy azt, hogy volt már meg nálad jobb, sőt sokkal jobb csaj is? ÉS ha azt, hogy közepes képességű vagy és növeszthetnél némi humort(esetleg melleket)...
Ugye gyorsan eltűnne az esetleges érdeklődésed?
Örülök, hogy ha ezt megérted, mert ez a hazugság-folyam igen sok dolgot érint még, amiket egy reális férfi egyszerűen nem mondhat ki nyíltan a nőnek. Valamiért az terjedt el, hogy a nőket valami furcsa hitbe kell ringatni és aki szembeszáll ezzel, azt a nők ki is kosarazzák, így végül ő is beáll a sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!