Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem provokálni szeretnék, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem provokálni szeretnék, de miért hiszi magáról olyan sok nő, hogy ő az "okos nő" mintapéldánya?

Figyelt kérdés

Rengetegszer olvasni, hogy a mai férfi (aki mellesleg papucs), nem szereti az okos nőket, helyette pichákat, cicababákat választ.

Egyfelől mint általánosítás könnyen elbukik ez a gondolat, de az az igazság, hogy sztem általánosságban mi férfiak nem az okos nőktől tartunk(és tartjuk magunkat távol), hanem az erőszakos, okoskodó, feminista, tiszteletlen, domináns nőktől(vagy ezen tulajdonságok nem triviális, lineáris kombinációjával bíró nőktől).

Most őszintén, hallottátok valaha egy nőtől is, hogy ő nem kifejezetten okos?

Általában az hangoztatja ezt, aki amúgy sikertelen a magánéletben és keresnie kell valamit, ami visszaigazolja önnön nagyszerűségét és ami által a férfiak gyengeségének tudhatja be, hogy őt nem választják/dugják/veszik el.

Az én véleményem az, hogy amelyik nő az intelligenciájával akar ma párt fogni, az nem intelligens, hanem csak szimplán csúnya.

2015. okt. 18. 12:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az a legszánalmasabb, mert úgy fut ki a pályára, hogy szándékában sincs küzdeni.

Ez férfiatlanabb, mint egy parádézó transzvesztita és nem, nem vagyok homofób, de az a transzi legalább kiállt magáért.

2015. okt. 18. 14:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezekkel a kegyes hazugsàgokkal kapcsolatban azért vannak fenntartàsaim.

Mondjuk nekem személy szerint nem gond ha azt mondja, hogy volt màr nagyobb mellű, szebb alakú...akarmiben jobb baràtnője mint én.

És akkor mi van? Valamiért annak is vége lett. Lehet, hogy bennem meg az van meg ami a nagycsöcsű csajból hiànyzott ahhoz, hogy működjön a kapcsolat.

Mondjuk a sajàt véleményem és tapasztalatom az, hogy a férfiak àltalàban a gondoskodàst, odafigyelést, megértést keresik egy nőben.

Jó a kinézet sem mindegy, de hosszabb tàvon ezek az értékek szàmítanak. Úgyhogy engem nem érdekel ha neki volt màr nàlam jobb nője. Na bumm. Mégsem működött. Mind azon àltal, hogy azért én sem tartom magam egy csúnya nőnek, de mindig van szebb vagy jobb. Ilyen a vilàg.

2015. okt. 18. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja! 8-as voltam
2015. okt. 18. 14:10
 14/17 A kérdező kommentje:

Nos #12, a válaszod valószínűtlenül okos és ijesztően logikus.

Nagy kár, hogy más nőtől még nem hallottam ugyanezt 3 évtized alatt, főleg nem cinikus és megalkuvó sóhajok nélkül.

2015. okt. 18. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Pedig ez így van.

De visszafele is. Lehet, hogy nekem is volt màr mit tudom én....jobb testű vagy helyesebb arcú palim, viszont egy érzelmi analfabéta volt, vagy egy egoista p..cs.

A lényeg, hogy mind amellett, hogy valamiben jobb volt fontossabb dolgokban nem àllta meg a helyét.

Bàr az a baj, hogy míg a férfiak a szemükkel szeretnek a nöknek fontossabbak az egyéb értékek amellett, hogy azért nekünk sem mindegy a külső. Csak nincsenek olyan irracionàlis elvàràsaink. És ezàltal a férfiak sokkal nagyobb eséllyel esnek abba a csapdàba, hogy a szép baràtnőjük valójàban emberileg nem éppen az aminek hitték. Legyen szó itt mosg intellektusról vagy érzelmi vilàgról.

2015. okt. 18. 14:34
 16/17 anonim ***** válasza:

nem olvastam el a válaszokat, de azért írok.

azért hiszi ezt sok nő, mint amiért sok férfi is: mert buták. a buta embereknek általában mindenről van véleménye, mindegyik holtbiztos benne, és mindenki más véleményét elutasítja, nem ismeri el a tévedését.

nyilván vannak férfiak akik szeretik az okos nőket, van akik nem. ugyanez igaz nőkre is. de általános esetben tényleg igaz, hogy se a nőknek, se a férfiaknak nem nagyok az igényeik ilyen téren. egyszerűen azért, mert az emberek nagy része nem különösebben okos.

én már hallottam több nőtől és férfitól is, hogy nem tartja magát okosnak. egyesek csak hízelgést vártak, mások komolyan gondolták.

de azért azt állítani, hogy aki az intelligenciájával akar párt találni az nem intelligens, csak ronda, az durva kijelentés.

egy intelligens embernek akár szép, akár ronda, mindig ez lesz a legfontosabb szempont, hogy a párja is az legyen. különben miről beszélnének? és egy intelligens ember tisztában van vele, hogy jóval az átlag felett van. csak ebben az esetben ezt olyan körökben is így gondolják... nem csak magukról állítanak ilyen szépeket bármiféle visszacsatolás nélkül.

2015. okt. 18. 19:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Legelső vagyok, ez az önmagunkról való okosság állítás pusztán csak önbizalom kérdése, egy nevelésében végletekig elnyomott, de nagyon jó képességekkel bíró ember sosem fogja magát okosnak tartani.

Több kísérlet is bebizonyította, amikor az önbizalmukat fejlesztik az embereknek, lényegesen jobb eredményeket érnek el.

Amúgy nem hinnétek el, de a nők nagy többsége nagyon önbizalomhiányban szenved, viszont amikor a párkeresés, párválasztás jön szóba, persze, hogy úgy tűnik, hatalmas önbizalommal rendelkeznek, és a visszautasítás miatt istenítik őket akkor.

Amúgy inkább a fiatal férfiaknak lenne mit nyesegetni az önbizalmukból, mert a nagy többség ok nélkül igencsak el van szállva magától...

2015. okt. 19. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!