Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő vagy jól néz ki és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő vagy jól néz ki és buta, vagy elhanyagolt és okos?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok az általánosításért, de folyton-folyvást ilyenekbe botlok bele. Akik egész életükben jól tanultak, érdekli őket a történelem, irodalom, a különféle tudományok, tájékozottak a világ dolgaiban, választékosan fejezik ki magukat, okos döntéseket hoznak, sikeresek a karrierükben, azok elég csúnyák, nem sportolnak semmit, nincs alakjuk, nőietlenek, nem foglalkoznak az öltözködésükkel...teljesen kiábrándító.

Akik pedig csinosak, szépek, azokról távolról is sikít, hogy buták, mint a föld, persze ők a világ legokosabb emberének tartják magukat. Oké, nem kell könyvmolynak lenni vagy nagyon műveltnek, de amikor a csaj nem tudja megmondani, hogy a 48-49es magyar szabadságharc előtt vagy után volt-e a II. világháború, na az totál égő és kiveri a biztosítékot..Petőfi Sándort a 20. században helyezi el, halvány fogalma sincs a legtöbb természeti jelenség kialakulásának okáról, a legtöbb országról nem is hallott, európai országokat Ázsiába helyez el..de tényleg halvány fogalma a legalapvetőbb dolgokról!!

Én személy szerint figyelek a külsőmre, rendszeresen sportolok, ápolom magam, emellett sokat olvasok, tájékozott és művelt vagyok. Hihetetlen, hogy nőben alig van ilyen, az is foglalt már rég.

2016. jún. 17. 11:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha folyton-folyvást ilyenekbe botlasz bele, rossz helyen keresgélsz.
2016. jún. 17. 11:02
 2/21 anonim ***** válasza:
0%

ha a fenti dolgok nem érdeklik őt, akkor miért is kellene tudnia róluk?

Én se tudom a fenti kérdésekre a választ. Elhiheted qrvára nem is érdekel, hogy ezt te gáznak tartod e vagy sem. Biztos van olyan kérdés, amire meg te nem tudod a választ és én meg igen.. akkor ezek szerint te is teljesen kiábrándító vagy.

Keress olyan ember, akivel azonos az érdeklődésetek. Ennyi a titok nyitja.

2016. jún. 17. 11:13
 3/21 A kérdező kommentje:
#2: Te most viccelsz? Ehhez nem érdeklődési kör kell...ez egy óriási szégyen rád nézve, hogy magyarnak születtél és a legalapvetőbb dolgokkal nem vagy tisztában. Biztos lehetsz benne, hogy aki tudja rólad az kinevet a hátad mögött.
2016. jún. 17. 11:16
 4/21 anonim ***** válasza:
72%

Az hogy tudjam mikor volt a masodik vilaghaboru, az nagyon nem erdeklodesi kor kerdese. Nem a vilaghaborus pancelzat fajtakrol van szo - az erdeklodes.

De egyebkent ezt nokent en is tapasztalom ferfiakra nezve.

2016. jún. 17. 11:20
 5/21 anonim ***** válasza:
52%

De haragszunk az általánosításért!

Én szépnek és csinosnak tartom magam, bár nem járok mindennap magassarkúban, nem szolizok és sosem volt műkörmöm, szóval sajnálom, ha emiatt elhanyagoltnak tartasz.

Tudok beszélni a csillagászatról, történelemről, érdekel a földtörténet, a triász, jura, kréta korról előadást tudnék tartani, mert érdekelnek az őshüllők.

A szingularitásról és tér-idő kontinuumról is ezer örömmel társalgok.

Szóval akkor én most melyik általad leírt csoportba is tartozom?

2016. jún. 17. 11:22
 6/21 anonim ***** válasza:
46%

Érdeklődés kérdése.

Én pl igényesnek és ápoltnak tartom magam, mert érdekel a natúr kozmetikum, minden természetes dolog, sportolok is minden nap, mikor keveset, mikor többet és étkezés szempontjából is minnél egészségesebbre törekszem.

Ez ad egy alapvető tudást és hozzáállást a dolgokhoz. Ezeket meg amit felsoroltál még általánosból vágja a legtöbb ember, annyiszor beleverték a fejébe.

Na meg, én személy szerint nem nézek tv-t, szennyet, de ha mégis akkor natgeo vagy discovery, vagy ilyesmi. Tehát ez a hogy született a föld, hogyan történnek a természeti jelenségek, ez oké, na persze nem fogok doktorit írni belőle. :D

A hobbim pedig a jó regények olvasása és a webprogramozás. A sportot nem sorolom ide, mert az az életem része, nem hobbi. :p

Azt én sem értem, amikor megállok a buszmegállóban és látom, hogy egy fullos csaj (tényleg nagyon csinos) cigizik és tömi a mekis hambit. Átfut az agyamon akaratlanul, hogy lehet ilyen csinos, amikor ilyen szemetet eszik és szív? :D

2016. jún. 17. 11:23
 7/21 A kérdező kommentje:
Magassarkú, szolizás, műköröm stb. ezeknek köze nincs az ápolt, vonzó külsőhöz. Inkább már feltűnési viszketegségben vagy önbizalomhiányban szenved az a nő, aki ezekre szorul. Szerintem visszataszító ez a plázaribi stílus.
2016. jún. 17. 11:24
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor hogyan is kell elképzelni, egy általad ápoltnak és igényesnek tartott nőt?
2016. jún. 17. 11:34
 9/21 anonim ***** válasza:

Ki lehet akadni az általánosításon, de a szomorú igazság, hogy van. Én nőként igen is igényes vagyok magamra, ez annyi hogy rendszeresen sportolok, és megfelelően öltözködök. Nem vagyok agyon szolizva és nincs mű semmim. Vezető beosztásban dolgozok, van saját egzisztenciám, barátaim. Sokat utazok, van két diplomám, beszélek nyelveket. Az egyedüli gond, hogy elmúltam 40.. konkrétan 42 vagyok, egy kislánnyal.

A legtöbb pasi akivel találkoztam két dolgot akart.

Az elsőt nem részletezném, mindenki tudja.. tehát itt vége is volt részemről a dolognak. A másik csoport az volt, aki - bár abszolút megértem - el kívánta tartatni és kiszolgáltatni magát.

Egy váláson túl persze az ember más sokmindent másképp lát, van elképzelése egy társról. Semmi más kívánságom nem volt, minthogy rendelkezzen kellő intelligenciával, legyen kedves, legyen saját hobbija, és olyan munkája amit szeret. De feladtam, mert ilyen nincs.. vagy nős:-)

Nem egyszerű ez, és sajnos így van. A nők sem különbek. És női szemmel... igenis vannak igénytelen nők (lehet itt nem, de nézzetek körbe kicsit, ha buszon, metrón, stb. utaztok).

2016. jún. 17. 11:37
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
vannak szépek és okosak is egyben csak nem állnak szóba veled :)
2016. jún. 17. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!