Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik típusú nő a kelendőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusú nő a kelendőbb a férfiak számára?

Figyelt kérdés

1. Magabiztos, önérzetes, erős stabil egója van.

2. Félénk, nem olyan magabiztos, megalázkodós, minden jó neki típus

2016. jún. 16. 10:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Értem. :)

Két szélsőség...no, ezt nem értem.

Nőként, még hozzá nőies nőként, nekem a 2. variáció szélsőséges.

Lássuk: 1. félénk vagyis nem tud jeleket küldeni a férfinak pl. vagy nem tud intézkedni hiv. ügyben stb. Jaaa, és akkor belese gondoljunk milyen lehet az ágyban... hát, nem BUJA ( igaz Haydi?) :))

2. megalázkodó vagyis ?? egy semmi egóval rendelkező nulla

3. minden jó neki vagyis egy bábu??

Kiábrándító szélsőség. Inkább felvenném a tempót egy 1-sel, ha férfi lennék, 1000 %!!! :)

2016. jún. 16. 15:03
 22/33 anonim ***** válasza:
42%

21

Értem én, amit mondasz, de ez csak elméletben ilyen.

Gyakorlatilag az egyes típusú lányok nem szoktak kedvesek, simulékonyak, nőiesek lenni. Nem hajlandóak felvenni a női szerepet, hanem követelőznek és semmi sem elég nekik. Ők akarják megszabni, hogy mi mikor történjen, minek mi legyen a tempója és az ágyban sem szoktak odaadóak lenni.

Feminista hülyeségekkel van tele az agya és minden férfiben a kihasználást vagy a nőelnyomást látja.

Ez az általános tapasztalat és ez egy szélsőség.

A másik véglet, a kettesnél valóban ott van, amiket leírtál. Egy gyenge, érzelmileg törékeny, akaratgyenge és önbizalomhiányos lány sem kéne, ez tény, viszont a kettő közül mégis ez az utóbbi az, amelyik közelebb áll a "normális" nőhöz, belőle lesz könnyebben egy olyan kívánatos, normális, kedves, odaadó lány, csak a bizalmát kell elnyerni, támogatni kell, hogy felépítsen egy normális egót.

2016. jún. 16. 15:14
 23/33 anonim ***** válasza:

Hát, én gyakorlatilag is létezem. :))

1-es típus vagyok, már. Megjártam érte a magam poklát, amiért hálás vagyok, de mégis megmaradt bennem a Nő. Bonyolult dolog ez, de ezt érzem.

Még mindig nem választanék egy 2-es típust, de Te tudod. :)

2016. jún. 16. 15:39
 24/33 anonim ***** válasza:

Én eddig mindig csak megjártam velük, szóval inkább a 2-es típus.

De persze mondom, egyik sem ideális, csak ez van kevésbé távol tőle.

2016. jún. 16. 15:42
 25/33 anonim ***** válasza:

Többször elolvasta, amit írtál, és tetszik, meg, értem is, és mivel nem vagyok férfi, se pszichológus, se semmi nagy szakértő, így természetesen a Ti döntésetek a releváns e kérdésben. ... :)

Báár, most belegondolva, szépen felépíted egy 2-es típusú hölgy egóját, és azt veszed észre, h dirigál a Drága. :D

( bocsi, ezt ziccert nem tudtam kihagyni :) )

2016. jún. 16. 16:13
 26/33 anonim ***** válasza:

Nézd, a veszély valós, de minden nőnél megvan, hogy mikor biztonságban érzi magát, kimutatja a foga fehérjét.

A kérdés az, hogy melyik véglet a rugalmasabb, hajlandóbb arra, hogy változzon és olyan nővé érjen, aki nekem kell és ebben az egyes egyértelműen hátrányban van.

Az ilyen lányok nem szoktak megalkudni, az nincs a szótárukban. Új trend van, girl power és úgy általában sem együttműködni akar, hanem vagy legyőzni vagy ha az nem sikerül, akkor patriarchát kiáltani és két kézzel dörömbölni a nem létező üvegplafonon.

Volt ilyen barátnőm, hidd el tudom milyen ez.

amikor megtudta, hogy mennyit keresek hasonló munkakörben, én voltam az elnyomó férfi és a patriarcha. Később átment másik céghez és akkor ő keresett többet, hamarosan azzal az újszerű igénnyel jött elő, hogy egy férfi mindig keressen többet, mint egy nő, szóval olvassak a sorok közt.

Az ágyban sosem fog meghunyászkodni, nem szed tablettát, nem fog szopni, mert az megalázó. Az egója még az ágyra is rálógott.

Ő nevezte magát magabiztos, önérzetes és stabil egójú nőnek, a 21.sz. szimbólumának.

Nem hiszek benne, hogy ebből épkézláb nőt lehetne faragni, de ha mégis, nekem túl melósnak tűnik.

2016. jún. 16. 16:25
 27/33 Titusztitusz ***** válasza:
Minden férfi más, és más...Van akinek az első típus jön be jobban, és van akinek a második...
2016. jún. 16. 16:36
 28/33 anonim ***** válasza:

26-os, ezek után még jobban értem a választásod.

Csak, egy a gond, amit nem vettél észre: Te egy 2-es típusú csajjal voltál együtt...

2016. jún. 16. 16:43
 29/33 anonim ***** válasza:

Értem, mire akarsz kilyukadni, de nem megyek bele az ilyen játékokba.

Szimplán megnézem, hogy a felsorolt tulajdonságok közül melyik illett rá és a végén kiderül, hogy melyikbe tartozott:

1.

Magabiztos - NO

önérzetes - YES

erős stabil egója van - YES(erős, de nem stabil)

2. Félénk - NO

nem olyan magabiztos - YES

megalázkodós - NO

minden jó neki típus - NO

Ez a lány biza nem 2-es típus volt, inkább 1-es. Ha őt magát kérdeznéd, stabil egyesnek mondaná magát.

2016. jún. 16. 16:52
 30/33 anonim ***** válasza:

Játékokba?? Te, csak a felszínt tapasztaltad. A felsorolt reakciói-viselkedése egy önértékelési gondokkal küzdő, tele félelemmel, görccsel, bizonytalansággal lévő nőt takar. Az agressziója, a hatalomra való törekvése, csak önvédelem volt.

Talán, megérted ezek után, hisz hiába voltál vele normális, nem tudtál neki önértékelést adni, azt majd magának kell vhogy megszereznie, bár, gyanítom, ő ilyen marad...

2016. jún. 16. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!