Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú nő a kelendőbb a férfiak számára?
1. Magabiztos, önérzetes, erős stabil egója van.
2. Félénk, nem olyan magabiztos, megalázkodós, minden jó neki típus
Értem. :)
Két szélsőség...no, ezt nem értem.
Nőként, még hozzá nőies nőként, nekem a 2. variáció szélsőséges.
Lássuk: 1. félénk vagyis nem tud jeleket küldeni a férfinak pl. vagy nem tud intézkedni hiv. ügyben stb. Jaaa, és akkor belese gondoljunk milyen lehet az ágyban... hát, nem BUJA ( igaz Haydi?) :))
2. megalázkodó vagyis ?? egy semmi egóval rendelkező nulla
3. minden jó neki vagyis egy bábu??
Kiábrándító szélsőség. Inkább felvenném a tempót egy 1-sel, ha férfi lennék, 1000 %!!! :)
21
Értem én, amit mondasz, de ez csak elméletben ilyen.
Gyakorlatilag az egyes típusú lányok nem szoktak kedvesek, simulékonyak, nőiesek lenni. Nem hajlandóak felvenni a női szerepet, hanem követelőznek és semmi sem elég nekik. Ők akarják megszabni, hogy mi mikor történjen, minek mi legyen a tempója és az ágyban sem szoktak odaadóak lenni.
Feminista hülyeségekkel van tele az agya és minden férfiben a kihasználást vagy a nőelnyomást látja.
Ez az általános tapasztalat és ez egy szélsőség.
A másik véglet, a kettesnél valóban ott van, amiket leírtál. Egy gyenge, érzelmileg törékeny, akaratgyenge és önbizalomhiányos lány sem kéne, ez tény, viszont a kettő közül mégis ez az utóbbi az, amelyik közelebb áll a "normális" nőhöz, belőle lesz könnyebben egy olyan kívánatos, normális, kedves, odaadó lány, csak a bizalmát kell elnyerni, támogatni kell, hogy felépítsen egy normális egót.
Hát, én gyakorlatilag is létezem. :))
1-es típus vagyok, már. Megjártam érte a magam poklát, amiért hálás vagyok, de mégis megmaradt bennem a Nő. Bonyolult dolog ez, de ezt érzem.
Még mindig nem választanék egy 2-es típust, de Te tudod. :)
Én eddig mindig csak megjártam velük, szóval inkább a 2-es típus.
De persze mondom, egyik sem ideális, csak ez van kevésbé távol tőle.
Többször elolvasta, amit írtál, és tetszik, meg, értem is, és mivel nem vagyok férfi, se pszichológus, se semmi nagy szakértő, így természetesen a Ti döntésetek a releváns e kérdésben. ... :)
Báár, most belegondolva, szépen felépíted egy 2-es típusú hölgy egóját, és azt veszed észre, h dirigál a Drága. :D
( bocsi, ezt ziccert nem tudtam kihagyni :) )
Nézd, a veszély valós, de minden nőnél megvan, hogy mikor biztonságban érzi magát, kimutatja a foga fehérjét.
A kérdés az, hogy melyik véglet a rugalmasabb, hajlandóbb arra, hogy változzon és olyan nővé érjen, aki nekem kell és ebben az egyes egyértelműen hátrányban van.
Az ilyen lányok nem szoktak megalkudni, az nincs a szótárukban. Új trend van, girl power és úgy általában sem együttműködni akar, hanem vagy legyőzni vagy ha az nem sikerül, akkor patriarchát kiáltani és két kézzel dörömbölni a nem létező üvegplafonon.
Volt ilyen barátnőm, hidd el tudom milyen ez.
amikor megtudta, hogy mennyit keresek hasonló munkakörben, én voltam az elnyomó férfi és a patriarcha. Később átment másik céghez és akkor ő keresett többet, hamarosan azzal az újszerű igénnyel jött elő, hogy egy férfi mindig keressen többet, mint egy nő, szóval olvassak a sorok közt.
Az ágyban sosem fog meghunyászkodni, nem szed tablettát, nem fog szopni, mert az megalázó. Az egója még az ágyra is rálógott.
Ő nevezte magát magabiztos, önérzetes és stabil egójú nőnek, a 21.sz. szimbólumának.
Nem hiszek benne, hogy ebből épkézláb nőt lehetne faragni, de ha mégis, nekem túl melósnak tűnik.
26-os, ezek után még jobban értem a választásod.
Csak, egy a gond, amit nem vettél észre: Te egy 2-es típusú csajjal voltál együtt...
Értem, mire akarsz kilyukadni, de nem megyek bele az ilyen játékokba.
Szimplán megnézem, hogy a felsorolt tulajdonságok közül melyik illett rá és a végén kiderül, hogy melyikbe tartozott:
1.
Magabiztos - NO
önérzetes - YES
erős stabil egója van - YES(erős, de nem stabil)
2. Félénk - NO
nem olyan magabiztos - YES
megalázkodós - NO
minden jó neki típus - NO
Ez a lány biza nem 2-es típus volt, inkább 1-es. Ha őt magát kérdeznéd, stabil egyesnek mondaná magát.
Játékokba?? Te, csak a felszínt tapasztaltad. A felsorolt reakciói-viselkedése egy önértékelési gondokkal küzdő, tele félelemmel, görccsel, bizonytalansággal lévő nőt takar. Az agressziója, a hatalomra való törekvése, csak önvédelem volt.
Talán, megérted ezek után, hisz hiába voltál vele normális, nem tudtál neki önértékelést adni, azt majd magának kell vhogy megszereznie, bár, gyanítom, ő ilyen marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!