Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék népszerűbb facebookon a nők számára?
Feltűnő, hogy egyes embereknek nagyon sok (500-1000) ismerősük van, másoknak meg kevés. Van akinek minden képére 50-100 like érkezik, a megosztásaikat is kommentelik.
Az ilyen értékesebb férfinak számít a nők szemében?
Az érdekelne, hogyan lehet népszerűbbé válni és kicsit központibb figurává?
Tinikategória öcskös!
Az értelmes érett felnőttek lesz..rják az fb-t, mert a valós világot fontosabbnak tartják és nem a neten élik az életüket, ami egyébként egy virtuális képmutató felszínes világ!
Az életben nincsenek like-ok!
Mit kezdesz a like-okkal? Megzabálod őket, vagy ruhák fogsz belőle vásárolni?
Mi lenne, ha nem lenne fb? Akkor más h..lyeséget találnának ki az IQ-bajnokok?
Először is...NE a facebookon akarj népszerűvé válni!!!
Van olyan ismerősöm akinek több 1000 ismerőse van, mert boldog-boldogtalant bejelöl, így a nagy számok törvénye alapján egy pár 100 like azért jön is a képeire, de attól még valójában egy lúzer aki élőben egy nőt nem mer megszólítani. A csajok meg pont leszarják, hogy hány k.b.szott like van a retkes facebookján.
20-30 éves nőket látok 600-1000 ismerőssel.
Gyakran posztolnak, tele van a galériájuk képekkel.
Minden képen, amiken rajta vannak, kapnak kb 100 lájkot és rengeteg kommentet, hogy milyen szépek és csinosak.
Bármilyen egyéb más infót osztanak meg magukról, ugyanúgy reagálnak rá legalább 10-en.
Ha diplomáznak, vagy rendezvényen megjelennek, ismét rengeteg lájk.
Ha nőként tettem volna fel a kérdést, szerintem ti sem így válaszoltatok volna. Miért van az, hogy ez a fajta viselkedés egy 20-30 éves nő számára elfogadható? Ha én kérdezem, az gáz és próbáljak meg élni és ne foglalkozni azzal, ami fbon történik?
Hát én nem tudom ez milyen hülyeség hogy az a menő meg a jobb, akinek több ismerőse van meg hogy ennyi meg annyi lájkom XD
vagy ez csak egópolírozásra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!