Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hűséges lányként van esélyem hűséges pasit találni?
Én sosem tudnék senkit megcsalni, még egy csók se menne, és bár engem se csaltak még meg, de nem is voltak hosszú kapcsolataim, csak pár hónaposak, de az egyik srác már szexcsetelt közben egy másik nővel... Illetve mindenhonnan ezt hallom, hogy örökké megcsal mindenki mindenkit... Gy már kedvem sincsen egyáltalán kapcsolatba kezdeni, mi értelme lenne?
Léteznek még olyan férfiak, akiknek elég egy nő?
20L

Ha nem az nagyszájú társaságközéppontja arcokra buksz, akkor lehet.
Elsősorban azt kell látnod, hogy tényleg érdekli-e a személyiséged a másikat, vagy csak tetszik a külsőd neki. Fontos, hogy folyamatosan fel tudd kelteni a másik érdeklődését, meg tudjon újulni időnként a kapcsolat, legyen téma, közös pont. Ezen felül, hogy mennyire kitartó a dolgaiban, vagy épp feladja. Én például mindenben a végsőkig ragaszkodok, kitartok a dolgaim mellett, ezért várható volt, hogy hűséges leszek nagyon, továbbá a családomban is ez a tendencia. Szóval magamból kiindulva van esélyed, de kevesen vagyunk.
F

Én is túl hűséges voltam és most itthagytak a francba. Talán nem kellett volna, nem is érdemelte meg. Naív voltam kicsit. Ettől függetlenül én hűségesnek tartom magam.
22/f

Hát szerintem nem bízik senki senkiben.
Én is hűséges lennék de valahogy nem hinném el ha egy lány azt mondaná hogy hűséges lenne hozzám. Én nem tudom elképzelni hogy hogy van annyi valakiben hogy meg csalja a másikat. Mindent meg lehet beszélni.

hát, nem tudom...
Én is ilyen vagyok és mindig engem dobtak el, csaltak meg. Nem hiszem hogy van esély rá.
Megváltozni pedig nem tudok, mert tisztelem a párom, akit szeretek.

'Én is ilyen vagyok és mindig engem dobtak el, csaltak meg. Nem hiszem hogy van esély rá. '
De hisz te sem csalsz meg senkit, akkor pedig igenis létezik a jelenség és meg lehet csinálni. Az pedig elég valószínűletlen, hogy ami egyszer előfordul, az máskor ne fordulna. Én legalábbis így gondolkodom, bár szomorú, hogy ez ilyen ritka dolog.

Van ilyen, jó magam is ilyen vagyok, illetve több barátom is hasonló beállítottságú.
Úgy veszem észre a férfiak körében egyre több lesz az ilyen, nők körében pedig több a hűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!