Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hűséges lányként van esélyem hűséges pasit találni?
Én sosem tudnék senkit megcsalni, még egy csók se menne, és bár engem se csaltak még meg, de nem is voltak hosszú kapcsolataim, csak pár hónaposak, de az egyik srác már szexcsetelt közben egy másik nővel... Illetve mindenhonnan ezt hallom, hogy örökké megcsal mindenki mindenkit... Gy már kedvem sincsen egyáltalán kapcsolatba kezdeni, mi értelme lenne?
Léteznek még olyan férfiak, akiknek elég egy nő?
20L

Igen, van!
5 évet jártam egy lánnyal, aki szó szerint így gondolkozott, majd megcsalt... Lehet, hogy mégsincs :/

Nekem bőven elég, de én is azt látom, hogy az emberek valahogy nem bírnak a fenekükön ülni szociálisan, kellenek az új emberek, új kalandok nekik. Mintha csak én lennék olyan, hogy elég egy darab ember, akivel a legfőbb dolgokat átélem.
24/F

Léteznek.
Én se csaltam meg még soha senkit, és nem is tervezem. Tudom milyen szörnyű és megalázó ahhoz, hogy mással megtegyem.

Biztos, hogy vannak még hűséges pasik. Magamról nem tudok nyilatkozni, mert nem tartom annyira fontos dolognak a párkapcsolatot, mint amennyire fel van hype-olva. Inkább tanulok, megalapozom a jövőmet előbb.
Viszont ha ne adj' isten összejönnék egy olyan lánnyal, akivel tényleg nagyon jól működne a dolog, már-már az "igazi"-nak lehetne nevezni, akkor nem lennék olyan hülye, hogy megcsaljam. Az már csak részletkérdés, hogyha olyan lánnyal össze sem jönnék, akivel nem működnek a dolgok, csak azért, hogy ne legyek egyedül.

20 évesen? Istenem, még nagyon gyerekesen gondolkodsz, de még annál is többen vannak, akik még 30 éves korukban is gyerekként gondolnak a párkapcsolatba.
A párkapcsolat nem abból áll, hogy az ÉN, TE és Ő igénye, hanem a MI, KÖZÖS igényünk! Sürgősen változtass szemléletmódot, ha nem akarsz még vagy 40 csalódást és kihasználást bezsebelni az élettől, mire megtanulod ezt a leckét, ami a házasság alapköve!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!