Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
163 cm,65 kg milyen szerintetek? 20/L
Figyelt kérdés
van aki szerint sok2016. jún. 13. 02:52
1/18 A kérdező kommentje:
Nem kerek leveleket!!!!
2016. jún. 13. 02:52
2/18 anonim 

válasza:

Ha zsírból van akkor sok.
Én 168/60kg-mal épp fogyózom, mert már határeset vagyok magamnak. Na persze rajtam alig van izom sajnos.
3/18 anonim 

válasza:

Sok, de még 173-nál is határeset.
4/18 anonim 

válasza:

Szerintem is sok. Én pl. csak 4 centivel vagyok alacsonyabb tőled, de 51 kg vagyok, és sportolok.
Itt a nyár, kezdj el szépen mozogni és diétázni.
5/18 anonim 

válasza:

Èn 164 cm vagyok 60 kg-mal ès nem vagyok se dagadt se kövèr se zsíros 😃
6/18 anonim 

válasza:

lehet nem kérsz levelet, de kapsz :D
7/18 anonim 

válasza:

Ez két szám, de bármilyen alkat lehet attól függően, hogy az a 65 mennyire feszes, mennyire szerencsés eloszlású.
Ahova edzeni járok van egy lány hasonló paraméterekkel, ő például az egyik legjobb nő, akit valaha láttam, mert mindenhol kerek, de valahogy mégsincs elhízott formája
Az pedig, hogy sok e vagy kevés, főleg Tőled függ, ha a tükörbe nézel mit látsz? Ha tetszik örülj, ha soknak érzed tegyél érte!
9/18 anonim 

válasza:

attól függ, hogy hogy oszlik el és mennyi zsír!
23F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!