Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló gyermekes anyukák, ti nehezen találtok magatoknak új párt?
2 éve vátam el, azóta nincs senkim, pedig nyitott vagyok, normálisan nézek ki. Voltam társkeresőn, nem találtam normális pasit pedig átlagosak az igényeim és nyílt helyen (munkahely, utca, bolt, stb) is nyitott vagyok a pasikra.
Pontosabban voltak már potenciális lehetőségek, de vmi miatt megbukott a dolog (pl. távolság, családi helyzet, stílus).
Nektek ez hogy megy?

Online próbáltam, nehezen, de x év után találtam.
Nem az igényeiddel van valószínűleg baj, hanem a lehetőségekkel. Nem a tieddel, hanem a kínálattal.
A normális hapsik döntő része családban él. Aki elvált, az vagy nem akar csak dugni, vagy kötődik még az exéhez és csak szívatna, pótléknak kellenél. A 3. típus, akit borzasztóan megviselt a válása, valszeg iszik is. Mondjuk az első 2 kör is gyakran.
És van egy icipici szelet, aki elvált, túlvan rajta és szeretne normális kapcsolatot. Innen keresel nyilván, de olyan kevesen vannak, hogy nem megy pikk-pakk megtalálni egymást.
Kitartást kívánok!

Gyerekes pasik ugyanúgy a 4 osztályba sorolhatóak és csak a 4. legkisebb rész a merítés. De amúgy mindenképp, gyerekessel érdemes kezdeni, szerintem is.
2-es voltam.

4: "amúgy az én párom elvált kisgyerekes apuka és egy huszonéves, csini gyerektelen párja van"
Vagyis ez te vagy? Ilyen ügyesen megfogalmazott öndicséretet még nem is hallottam. :-)))

Az 1-es válaszolót lepontozták, pedig nagyon sok igazságot hordozott magában.
Gyerekes anyukaként neked meg kellene elégedned már bármilyen férfival, akár egy 60 éves alkoholistával is akit néha pelenkázni is kell mert betojik az ágyba.
Valamit valamiért. Ő elviseli a gyerekeidet, neked meg ezt kell elviselni cserébe. Vagy mit gondoltál?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!