Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló gyermekes anyukák, ti nehezen találtok magatoknak új párt?
2 éve vátam el, azóta nincs senkim, pedig nyitott vagyok, normálisan nézek ki. Voltam társkeresőn, nem találtam normális pasit pedig átlagosak az igényeim és nyílt helyen (munkahely, utca, bolt, stb) is nyitott vagyok a pasikra.
Pontosabban voltak már potenciális lehetőségek, de vmi miatt megbukott a dolog (pl. távolság, családi helyzet, stílus).
Nektek ez hogy megy?

Ez még mindig nem egy szélsőségesen rossz eset. Egy 60 éves alkoholista is lehet jó lelkű, csak vannak hátrányai, defektes nyilván. De a kérdezőnek meg ott a gyerek más férfitól. Ki a fenének lenne kedve azt nevelni?
Senkinek, aki épp kéz láb férfi, annak ez nem kell.
Nyilván kompromisszumot kell kötnie a kérdezőnek. Még mindig nem egy pszichopata vagy egy nőverő vagy egy börtönviseltről beszélünk, hanem csak egy piás 60 éves emberről, ami még nem a világvége.
A szintleadás, az a gyerekes nőknél NEM ott kezdődik, hogy észreveszünk olyan férfiakat is akik nem fullosak, csak "átlagosak" vagy csak kicsit helyesek. Nem. Ez nem szintleadás, ez lenne a reális elvárás gyerek mentesen. Gyerekkel ennél sokkal több kompromisszum kell. Ez van, minek tetszettek gyereket csinálni?

Mivel nuncs szabadidom igy nem is lesz mig a kicsi ki nem repül.
Munka után rohanás az oviba suliba egész este éjjel és hétvégén is a gyerekkel vagyok.

Egy gyerekkel rendelkező férfinak többnyire az anyjánál laknak a gyerekei. Így az új nő kedvéért akár félig le is tagadhatja őket, nem zavarnak sok vizet. Emiatt egy férfi értékét nem erodálja el ennyire egy esetleges gyerek.
De ki akarna egy olyan nővel élni életvitel szerűen akinél ott van a gyerek? Hát épp kéz láb férfi, akinek egy mákszemnyi önértékelése van, az nem. Ezért mondtam hogy alkoholista is legyen, mert azoknak többnyire nincs valódi önbecsülésük ezért mennek bele ilyesmibe is.
Ha ezt nem lesz képes elfogadni a kérdező, akkor maradnak a szexkapcsolatok. A gyerekes anyukákat csak arra használják a valamire való férfiak. Ha párkapcsolatot akar, akkor bizony igen erős kompromisszumokat kell kötnie gyerekkel. Arra már nem fognak licitálni egymásra a férfiak, hogy ki nevelhesse más gyerekét...

A legtöbb férfi úgy neveli a gyerekét ha elvált, hogy csak minden második hétvégén van vele. Amit még nagy nehezen be lehet adni egy új nőnek, bár valamennyire kopik az értéke a férfinak így is, de nem úgy mint egy női akinek ha gyereke van akkor ő már nem elsősorban nő, hanem elsősorban anyuka. Annak már az élete csak a gyerekről szól.
Épp ezért párkapcsolatra már kvázi alkalmatlan. Ennek megfelelően fog társat találni, olyan férfi személyében aki szintén alkalmatlan párkapcsolatra, ami a realitás talaján maradva simán egy 50-60 éves alkesz.

Láttam már közelről anyukákat, egyik se kéne még szexre sem már. Ők már anyukák, nekik már a gyerekkel kell foglalkozniuk.
Persze, van olyan gyári Jóska ismerősöm aki a kutyának sem kell, 35 évesen egy panel félszobában lakik a szüleivel, de még neki is csak szexre kellenének 30-as anyukák.

Érdekes, a fiam velem élt mikor a férjemmel megismerkedtünk. Az ő 2 gyereke az anyjukkal. És ez most is így van, összeházasodtunk, hárman lakunk.
40 körül ismerkedtünk meg - nem én 20, a bácsi meg 60:)
Ja neked 30-as anyuka se kéne még szexre sem. Savanyú a szőlő, apuci. Életedben nem engedtek közel egy pnához se. És nem is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!