Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló gyermekes anyukák, ti nehezen találtok magatoknak új párt?
Figyelt kérdés
2 éve vátam el, azóta nincs senkim, pedig nyitott vagyok, normálisan nézek ki. Voltam társkeresőn, nem találtam normális pasit pedig átlagosak az igényeim és nyílt helyen (munkahely, utca, bolt, stb) is nyitott vagyok a pasikra.
Pontosabban voltak már potenciális lehetőségek, de vmi miatt megbukott a dolog (pl. távolság, családi helyzet, stílus).
Nektek ez hogy megy?
tegnapelőtt 09:22
31/32 anonim 

válasza:

Azért az sem mindegy hány éves vagy. Ha huszonéves és huszonéves pasit keresel hát sok sikert. Ebben a korban még a legtöbb pasinak nemhogy nincs gyereke de nem is akar még. Akkor majd gondolod fogja nevelgetni másét? Ha 40-50 vagy akkor már jobbak az esélyek, mivel ebben a korban az elvált pasik többségének szintén van gyereke.
32/32 anonim 

válasza:

Boldog Nônapot minden szingli anyukának.🎉 Ne adjátok fel a reményt a teljes, boldog életre. Tudom, nem egyszerû. Mint elvált apuka írom ezt, én se adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!