Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
163 cm,65 kg milyen szerintetek? 20/L

Én is 163 cm vagyok, de 60 kiló, és nekem ez már a határeset kategória. Még úgy is, hogy egyébként baromi szerencsés alkat vagyok, mert a hasam lapos, az összes plusz kiló csípőn és combon van, az összhatás nőies, gömbölyded, mégis karcsú. Elég sokszor szólítanak le utcán, és ha nem is szólítanak le, akkor is gyakran elkapom a "csodáló" tekinteteket. Ebből arra gondolnék, hogy a többségnek tetszik :D De én már kellemetlenül érzem magam, és próbálok valamit tenni érte, hogy azért ötös számmal kezdődjön a súlyom. Mondjuk, nekem nincs nagy mellem, ha téged ebből a szempontból jobban megáldott a természet, akkor az a +5 kg a részedről nem biztos, hogy sok.
De egyébként is, betegnek még nem beteg, pont beleesik a "normál" kategóriába, már ami a magasságodhoz viszonyított ideális testsúlyt illeti. Innentől kezdve magadnak kell megfelelned, a sport és az egészséges táplálkozás még inkább csak a jövőre nézve lenne előnyös, mert 30-40-50 évesen már nagyon könnyen lesz abból a 65 kilóból 75-85-stb, ha nem figyelsz oda. Érdemes fiatal korban elkezdeni, amikor még van benned energia, hogy később ne legyen teher és nehézség. Legalábbis, én ezt mondogatom magamnak motivációként, majd utána megyek és ezen szép gondolatok ihletésére sütök egy sütit. Egyelőre még nem sikerült ezzel a módszerrel lefogynom, valamit biztos rosszul csinálok.
23/N

Szerintem elég sok.
Én 169cm vagyok, 55 kg, és van rajtam felesleg.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!