Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a barátnő oldaná meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a barátnő oldaná meg a problémámat? 22/F

Figyelt kérdés

Én régen nem iylen voltam. Mindenben megtaláltam az örömömet, a legkisebb dolgokban is. Most meg akármi történik, utána csak szomorúan az jár a fejemben: ettől még egyedül vagyok. Nincs motívációm.

Nézek sportműsorokat, már nem lelkesít semmi, nem érdekel hogy ki nyer. Amikor a hobbijaimat űzöm, mostanában elkezdtem unni mindent, és nem örülök úgy mint régen. Hiába eszek akármilyen finom ételt, nem azt a jóllakottságot érzem, mert valami hiányzik.

2016. jún. 11. 23:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne értek egyet a többiekkel. Sajnos nagyon sokszor látni, hogy egy fiú azt gondolja, hopgy majd ha lesz barátnője, akkor minden problémája megoldódik, de ez egyáltalán nincs garantálva. Igen, lesz valaki, aki támogat, és melletted áll, és szeret, de ettől miért élveznéd jobban a sportot vagy a hobbijaid?
2016. jún. 12. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Depressziósnak tűnsz és ezen egy barátnő önmagában nem segítene. Egyébként addig nem is lesz, amíg ebben az állapotban vagy. Próbálj visszahelyezkedni korábbi, elégedett önmagadba, járj el a barátaiddal. Ismered a mondást, miszerint "fejben dől el minden". Akard jól érezni magad, ne hagyd magad elmerülni a negatív hullámokban. Ha ez egyedül nem megy, szakemberre lesz szükséged.
2016. jún. 12. 09:06
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:
A férfiak miért mindig a nőktől várják, hogy megoldják a problémájukat?
2016. jún. 12. 14:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Engem már csak a jelenléte feldobna, ha meg tudnék vele beszélgetni és nem itt kellene veletek, az sokmindent megoldana.
2016. jún. 12. 14:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked elég lenne egy lány barát is?! Ha igen nyugodtan írhatsz nekem. Van bennem vitalitás kizökkentelek a depiből! 😉
2016. jún. 12. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!